Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 22-28 octombrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 22-28 octombrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 22-28 octombrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018:

Chiar dacă programul de pe parcursul săptămânii este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018:

Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Dezvoltarea profesională trebuie să devină o prioritate pentru tine pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018:

Punctul de vedere al celor din jur te va ajuta să îți formezi o strategice concretă în ceea ce privește propria carieră. În această perioadă vei fi mai mult focusată pe viața profesională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018:

În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia lui Saturn te va agita destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018:

Este posibil să treci printr-o perioadă destul de avidă din acest punct de vedere. Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018:

Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018:

Această săptămână îți oferă noi oportunități de dezvoltare profesională pe care este indicat să le fructifici, indiferent de nesiguranța pe care o resimți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018:

Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru propriul echilibru emoțional, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018:

În plan emoțional, spre sfârșitul săptămânii, o să trăiești dezamăgiri care te vor răni destul de mult. Într-adevăr, ai nevoie de un nou sens dat relației personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018:

Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri. Ești conștientă că implementarea unor tabieturi te poate ajuta să îți recapeți vitalitatea, dar ești destul de delăsătoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018:

În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre tine și partener se năruie. Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018:

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reușești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie