Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iunie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2 - 8 iulie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18 – 24 iunie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 iulie 2018:

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 iulie 2018:

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul întregii săptămâni. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 iulie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni vei fi în centrul atenţiei. Tot ceea ce se întâmplă te are pe tine ca şi personaj central. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 iulie 2018:

În această săptămână simţi o nevoie acută de a fi iubită. Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 iulie 2018:

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 iulie 2018:

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Îți menții motivația la cote maxime. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 iulie 2018:

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 iulie 2018:

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 iulie 2018:

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale! Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 iulie 2018:

Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanța pe care o plănuiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 iulie 2018:

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 iulie 2018:

Timpul petrecut alături de prieteni buni sau faptul că faci parte dintr-o echipă extraordinară la birou te ajută să îți menții vitalitatea. Luna plină din această perioadă poate aduce însă destul de multă tensiune în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie