Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 noiembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 noiembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 noiembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 19-25 noiembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 noiembrie 2018:

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec. 

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 noiembrie 2018:

În perioada care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 noiembrie 2018:

Atunci când vine de planurile făcute pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 noiembrie 2018:

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 noiembrie 2018:

Riști mult prea mult în raport cu imaginea socială și asta doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai tendința de a te implica în toate discuțiile în contradictoriu care au loc la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 noiembrie 2018:

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 noiembrie 2018:

Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac. Cu toate astea, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe și te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate taskurile de care ești responsabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 noiembrie 2018:

Marte îți stimulează creativitatea pe parcursul întregii săptămâni. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 noiembrie 2018:

Din cauza evenimentelor stresante de care vei avea parte, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața personală și carieră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 noiembrie 2018:

La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Succesul este de partea ta atât timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 noiembrie 2018:

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 noiembrie 2018:

Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți duci la îndeplinire toate obiectivele. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie