Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 august 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19 – 25 august 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 19 – 25 august 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 august 2019:

Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. În zilele următoare nu vei reuși să îți organizezi și eșalonezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 august 2019:

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași 'condusă' de abilitățile care îți definesc personalitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 august 2019:

Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac, chiar dacă sunt multe persoane care vor încerca să îți influențeze pașii pe care urmează să îi faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 august 2019:

Creșterile bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Chiar dacă atmosfera din jurul tău este mult prea încordată față de ceea ce ai avea tu nevoie în această perioadă, reușești să te retragi în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 august 2019:

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el, ai încredere în propriile resurse. Modul în care energia astrală ajunge să îți influențeze alegerile nu este unul tangibil, dar ești conștientă de faptul că acțiunile tale au un impact undeva în Univers. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 august 2019:

Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Este vizibil faptul că tânjești după afecțiunea anumitor persoane, dar nu consideri că această deschidere emoțională face din tine o persoană vulnerabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 august 2019:

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Legătura Soare-Lună poate 'amesteca' energiile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 august 2019:

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur și de a-i motiva să își urmeze visurile. În plan personal, deși stai la distanță de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 august 2019:

Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi greu de integrat. Nimic din ceea ce ți se întâmplă însă nu este la voia întâmplării. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 august 2019:

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Accepți despre sine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 august 2019:

Pe parcursul zilelor următoare te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine, chiar dacă lipsa de energie care rezultă este definitorie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 august 2019:

Fără să îți dai seama de această dinamică, alegi să te îndepărtezi de anumite persoane. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie