De ce nu te poate uita, în funcție de zodia lui

Ai întâlnit vreodată acel bărbat care pur și simplu nu te poate uita, deși tu ai reușit deja să mergi mai departe?

De ce nu te poate uita, în funcție de zodia lui

Poate fi flatant să știi că cineva nu te poate uita ușor, însă la un moment dat, sigur te întrebi de ce o persoană nu poate merge mai departe dacă relația voastră s-a încheiat, iar tu ți-ai continuat deja viața.

Acest atașament poate fi influențat și de zodie, existând persoane care uită mai greu foștii parteneri. Câteodată loialitatea lor este exagerată, astfel încât poate deveni un lucru negativ în urma unei despărțiri, el gândindu-se în continuare la tine.

Au trecut deja luni de la despărțirea voastră, iar el pare că nu vrea să renunțe la relație. Acest lucru poate fi frustrant dacă tu nu simți același lucru, mai ales dacă sentimentele lui te impiedică pe tine să fii cu altcineva sau să te bucuri pe deplin de singurătate.

Fiecare zodie reacționează diferit în urma unei despărțiri, așadar pot exista mai multe motive pentru care nu te-a uitat până acum.

Berbec

În relații, bărbații Berbec sunt foarte pasionali, iar acest lucru se vede și după despărțire. În plus, nativul Berbec este destul de sigur pe farmecul lui, așa că el se gândește că te va fermeca și te va convinge să vă împăcați.

Dacă îl respingi de mai multe ori, îi vei afecta ego-ul și, în loc să îl îndepărteze, va încerca și mai mult să te convingă că este partenerul perfect pentru tine.

Taur

Dacă fostul tău iubit este Taur, probabil lui îi lipsește legătura fizică pe care ați dezvoltat-o pe parcursul relației. De obicei, Taurii se atașează foarte ușor, însă pe parcurs acest lucru se poate transforma în posesivitate.

Astfel, dacă îl respingi, el va fi foarte afectat să te vadă că l-ai uitat și ai început o altă relație. El nu se poate schimba foarte ușor, acesta fiind și motivul pentru care îi este dificil să meargă mai departe după încheierea unei relații.

Gemeni

Punctul forte al nativului Gemeni este comunicarea, acest lucru fiind de ajutor în timpul relației. În schimb, după despărțire, asta înseamnă că el te va contacta de mai multe ori, încercând să obțină acea încheiere sau prietenia ta, dovadă că încă mai are sentimente pentru tine.

Este bine de știut că Gemenii detestă să fie singuri, așadar nu ar trebui să fii surprinsă dacă va începe la scurt timp o nouă relație. Desigur, încă are sentimente pentru tine, însă are nevoie de cineva care să îl asculte până când este convins că nu vă veți împăca.

Rac

Dacă fostul tău iubit este Rac și știi că are probleme în a te uita, acest lucru poate fi cauzat de sentimentele lui. Acesta se agață de detaliile importante din relația voastră, retrăind fiecare clipă. El păstrează fiecare cadou sau hainele pe care le-ai uitat în casa sa.

Această sensibilitate îl împiedică să meargă mai departe, deoarece el chiar a prețuit relația. El se atașează și fizic, fiindu-i greu să înceapă o relație cu o altă persoană.

Leu

Leii au așteptări mari de la viață și își impun singuri standarde înalte. Dacă nu a reușit să te uite, acest lucru are probabil legătură cu faptul că este dezamăgit că nu a reușit să facă ca relația voastră să funcționeze.

El se așteaptă să ofere tot ce este mai bun în orice situație, asta însemnând că își dorea să te păstreze lângă el. Dacă îi ignori încercările de a vă împăca, el va continua să încerce să te convingă că este cel mai bun lucru pentru tine.

Fecioară

Fiind mereu o persoană care analizează orice, Fecioara nu renunță la tine, chiar dacă v-ați despărțit deja de o perioadă destul de mare. Cel mai probabil el și-a petrecut timpul analizând ce nu a mers în relația voastră și, mai exact, ce a făcut greșit ca să te piardă.

Pentru că este în continuare îndrăgostit de tine, el crede că este singurul vinovat pentru eșecul relației voastre. Mai mult decât atât, este sigur că, atunci când își va da seama ce a făcut greșit, te va putea recuceri. Dacă ești sigură că acest lucru este imposibil, asigură-te că îi transmiți și lui foarte clar asta.

Balanță

Nu este deloc surprinzător că nativii Balanță își ascultă sentimentele, acest lucru împiedicându-i să meargă mai departe. Dacă fostul tău iubit încearcă să te contacteze, înseamnă că îi lipsești cu adevărat și lui chiar îi pasă cu adevărat de tine.

Chiar dacă este supărat și consideră că această despărțire este nedreaptă, teama lui de a fi singur este ceea ce îl face să te dorească în continuare, deși tu nu mai ai aceleași sentimente. Este bine să îi explici acest lucru într-un mod delicat, deoarece nativul Balanță este sensibil la cuvintele dure și respingere.

Scorpion

La fel ca Berbecii, Scorpionii sunt foarte pasionali în relație și formează o legătură profundă cu partenerele. În schimb, bărbatul Scorpion nu își va declara sentimentele pentru tine și nu îți va propune să vă împăcați, însă prezența lui în viața ta îți demonstrează că el nu te-a uitat încă.

Deși își păstrează calmul, el încearcă să fie acea persoană pe care te poți baza oricând, în ciuda faptului că sunteți foști iubiți. Totodată, dacă îl confrunți, el va recunoaște că încă are sentimente pentru tine.

Săgetător

Atunci când un Săgetător nu poate merge mai departe după o relație, el are un conflict interior puternic. Acesta nu vrea să pară o persoană prea sensibilă și nu îi place să arate că îi pasă în continuare de tine, însă va încerca să te convingă să vă împăcați dacă vă aflați într-un context potrivit.

Unul dintre motivele pentru care nu a reușit să meargă mai departe și să te uite este faptul că Săgetătorul are tendința de a idealiza o relație nu tocmai perfectă odată ce s-a încheiat. Din păcate, sentimentele lui neîmpărtășite se pot transforma în frustrări de-a lungul timpului.

Capricorn

Capricornul se poate controla foarte bine și este șocant atunci când arată că mai are sentimente după o despărțire. Un lucru este sigur, este puțin probabil să încerce să te contacteze sau să îți propună să vă împăcați.

Motivul pentru care el ar putea avea în continuare sentimente este nevoia lui de stabilitate în viață. Pierderea unei persoane importante îi strică echilibrul și se simte pierdut din acest punct de vedere.

Vărsător

Vărsătorii tind să analizeze foarte mult orice, așadar el probabil încă se gândește la relația voastră, la fiecare detaliu și motivele pentru care v-ați despărțit.

Acesta detestă compromisul și reacționează foarte bine în orice situație, așadar se întristează atunci când se gândește la o despărțire, doar dacă nu și-a dorit-o. Încrederea Vărsătorilor este distrusă foarte ușor de promisiuni încălcate, acest lucru întâmplându-se des în cazul unei despărțiri. Probabil el nu este tipul care să te contacteze după ce relația s-a încheiat, dar te-ar putea căuta atunci când se simte singur.

Pești

Peștii au nevoie de intimitate și acest lucru este evident în relație. Cel mai important motiv pentru care el încă are sentimente după o despărțire este faptul că intuiția sa îi spune să lupte mereu pentru ceea ce își dorește.

Acesta simte că insistând nu poți nega legătura care există între voi. Dacă el greșește și ești sigură că nu vrei să vă împăcați, este momentul să fii foarte convingătoare.

Citește și:
Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie