Cum să atragi atenția unui bărbat, în funcție de zodia lui

Dacă vrei o nouă relație și vrei să cucerești un nou tip, trebuie să știi cum să atragi atenția unui bărbat, în funcție de zodie.

Cum să atragi atenția unui bărbat, în funcție de zodia lui

Primul pas pentru a începe o nouă aventură romantică este atragerea atenției bărbatului care îți place. Având în vedere că relațiile au evoluat, iar acum întâlnirile se stabilesc pe tot felul de platforme sociale, află cum să atragi atenția unui bărbat, în funcție de zodie.

Știm că persoanele care au aceeași zodie au de obicei aceleași caracteristici, același comportament și, de regulă, iubesc sau detestă aceleași lucruri. Dacă știi ce zodie este o persoană, poți afla lucruri importante care te vor ajuta să îi captezi interesul.

Berbec

Un Berbec crede în dragostea la prima vedere, dar asta nu înseamnă că nu iubește provocarea. Atunci când provoci un bărbat care are această zodie, îl faci să-și dorească să te cunoască mai bine și, totodată, să te înțeleagă.

Oferă-i puțină competiție, fără să-i umbrești reușitele și calitățile și va fi foarte interesat de tine, mai ales dacă nu te poate cunoaște pe deplin de la prima întâlnire. Deși poate părea demodat, este bine să îl complimentezi într-un mod natural și sincer.

Taur

Atenție, va dura mai mult decât crezi să atragi atenția unui Taur, însă dacă ai răbdare vei câștiga această cursă. Încearcă să îi faci mici cadouri, de exemplu o cutie de biscuiți preparați de tine pentru a vedea că îl apreciezi.

Taurul are simțul umorului, așa că poți încerca să fii amuzantă. Arată-i că poate avea încredere în tine și te va considera cu siguranță o persoană mai importantă în viața lui.

Gemeni

Dacă vrei să atragi un bărbat Gemeni va trebui să ai o personalitate plăcută și să fii o persoană inteligentă. Totodată, pregătește-te să ai competiție pentru inima lui.

Gemenii sunt la curent cu tot ce se întâmplă în lume și în politică, așa că e bine să te informezi pentru a avea o conversație plăcută cu el. În plus, aceștia sunt spontani și iubesc aventura, așadar te poți gândi la întâlniri distractive, diferite.

Rac

Racul nu te va observa din colțul celălalt al camerei și nu se va îndrăgosti imediat de tine. De fapt, îi va lua probabil destul de mult să te observe. Dacă îi poți arăta ce persoană bună ești, nu doar cu el, ci și cu restul oamenilor, te va observa cu siguranță.

În cazul unui Rac nu este indicat să faci nimic foarte îndrăzneț. Lasă-l să vadă treptat ce persoană minunată ești. Acestuia îi place să fie răsfățat, așadar lucrurile mici precum mâncarea gătită de tine îi pot atrage imediat simpatia și încrederea.

Leu

Bărbatul Leu nu este neapărat o persoană superficială, însă nu poate rezista unei femei frumoase. Dacă vrei ca el să te observe din mulțimea de femei care este în jurul lui, trebuie să îi arăți că te gândești la el prin gesturi mici.

Leul este o zodie căreia îi place să primească mesaje toată ziua. În plus, acesta iubește să fie în centrul atenției, așadar asigură-te că el ocupă mereu primul loc pentru tine.

Fecioară

Dacă vrei să te bucuri de atenția unei Fecioare, trebuie să fii fascinantă. O persoană obișnuită nu îi atrage atenția unei Fecioare, așadar folosește-ți șarmul și îl vei cuceri cu siguranță.

Dacă ești implicată în tot felul de acțiuni, bărbatul Fecioară va fi cu siguranță atras de tine și va încerca să te cunoască.

Balanță

Trebuie să muncești destul de mult dacă vrei să atragi atenția unei Balanțe și, totodată, să o și păstrezi. Această zodie este distrasă ușor și foarte populară, așadar vei avea competiție. Trebuie să te gândești că ești mai mult un proces de seducție decât de atragere a atenției.

Flirtează, folosește-te de farmecul tău și asigură-te că observă cât de interesantă ești. Dacă poți, invită-l la dans. Acesta iubește să danseze și, dacă te va vedea zâmbind, îl vei cuceri.

Scorpion

Cea mai bună metodă de a atrage atenția Scorpionului este să aveți aceleași hobby-uri și interese. Dacă lui îi place să facă sport și mergeți la aceeași sală, asigură-te că ești și tu acolo atunci când este și el. Cere-i ajutorul și fă-i complimente sincere. Le va aprecia cu siguranță.

În plus, în fața acestei zodii este bine să fii și senzuală, dar să-i arăți că poate avea încredere în tine. Scorpionului nu-i plac jocurile, așadar dacă le folosești pentru a-i atrage atenția, s-ar putea să nu-ți placă rezultatul.

Săgetător

Cum să ieși în evidență în fața unei persoane care iubește să întâlnească oameni noi și este captivată de aproape fiecare în parte? Dacă îi arăți unui Săgetător energia ta pozitivă și cheful de viață, atunci acesta va fi cu tine. Lasă-l să creadă că el te-a descoperit pe tine și nu invers.

Dacă îl poți ajuta să își îndeplinească un obiectiv, atunci acesta va dori cu siguranță să afle mai multe despre tine. Săgetătorul iubește călătoriile, așadar invită-l într-o excursie de un weekend.

Capricorn

Dacă ești o femeie independentă, care are o viață ocupată, probabil deja ai atras atenția acestei zodii. Capricornul nu poate rezista unei femei inteligente, puternice, care știe să se descurce singură.

Dacă lucrezi alături de el, încearcă să conduci tu un proiect, iar dacă acesta are succes, invită-l să sărbătoriți reușita. Arată-i care sunt ambițiile tale când vine vorba de carieră, dar nu uita să îl întrebi și pe el ce planuri de viitor are.

Vărsător

În primul rând, dacă vrei atenția unui Vărsător, nu încerca să fii tipul de femeie de care crezi tu că ar fi el interesat. Încearcă să fii tu însăți, deoarece doar așa te va observa.

Pentru un Vărsător sunt importante faptele de caritate, așadar poți face voluntariat la organizațiile pe care le sprijină.

Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru alegerile greșite pe care le fac când vine vorba de femei. Asta deoarece Peștii nu fac niciun efort să aleagă, femeile pur și simplu apar în viața lor, fără a se strădui prea mult.

Dacă vrei să atragi atenția unui bărbat Pești, va trebui să ai un plan. În primul rând, încearcă să intri în viața lui ca o prietenă și să petreci mai mult timp cu el. Arată-i calitățile tale și încearcă să îl faci să descopere o altă lume. Plimbați-vă împreună în tot felul de locuri, de exemplu un muzeu sau un planetariu. Vă veți distra cu siguranță!

Citește și:
Cele mai sarcastice zodii dintre toate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie