4 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoana nepotrivită. Vor suferi inevitabil din dragoste!

Nativii acestor zodii ajung mereu să se îndrăgostească de persoana nepotrivită și nu este de mirare că vor suferi din dragoste.

4 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoana nepotrivită. Vor suferi inevitabil din dragoste!

Cu toții ne-am aflat în ipostaza în care ne-am îndrăgostit de persoana greșită și am evitat toate semnalele de alarmă care ne avertizau că vom suferi o dezamăgire. 

Din punct de vedere astrologic, câteva zodii ajung mereu în situația în care se îndrăgostesc de persoana nepotrivită. Nu observă deloc defectele cuiva și aleg să se implice și în relații toxice. Chiar dacă pe moment nu își dau seama, ulterior vor realiza că acea persoană le va frânge inima.

1. Berbec

Viața amoroasă a Berbecilor a fost întotdeauna imprevizibilă și plină de surprize. Nu își fac planuri în dragoste și preferă să se lase surprinși. Nu sunt adepții angajamentelor solide sau a relațiilor serioase, ci mai degrabă a celor de scurtă durată. Pentru Berbeci contează foarte mult imaginea pe care o proiectează în societate și nu ar trebui să te miri dacă îi vei vedea în relații nepotrivite, dar care îi ajută să fie populari. Se pot îndrăgosti de o persoană bazându-se pe notorietatea acesteia, și nu pe personalitatea ei.

2. Gemeni

Gemenilor le-a fost mereu frică de singurătate și din acest motiv simt în permanență nevoia de a fi înconjurați de oameni. Se pot implica foarte ușor în relații, chiar dacă nu au sentimente. Cuceresc pe oricine încă de la prima întâlnire cu simțul umorului și cu deschiderea cu care pot aborda subiecte diverse. Dacă îi vei vedea îndrăgostiți de persoana greșită și implicându-se și într-o relație cu ea, înseamnă că au făcut asta în speranța că nu se vor mai simți atât de singuri, dar în cele din urmă vor avea parte de un eșec amoros. 

3. Rac

Racii se îndrăgostesc până și de o persoană care le oferă cea mai mică atenție. Au tendința de a se atașa imediat de cineva. Din cauza asta, suferă foarte mult din dragoste, mai ales când partenerul nu le oferă afecțiunea de care au nevoie ori, chiar mai rău, se joacă cu sentimentele și intențiile lor sincere și serioase. Nu spun pe nume ceea ce îi apasă și vor rămâne într-o relație nepotrivită pentru că nu îndrăznesc să recunoască că nu sunt fericiți.

4. Săgetător

Săgetătorii își doresc să aibă pe cineva alături care să le oferă spațiul personal și libertatea de care au nevoie pentru a fi cine vor. Nu acceptă să fie într-o relație cu cineva care va pune presiune pe ei și care va încerca în mod constant să îi schimbe. Tind să se îndrăgostească de persoane care nu sunt neapărat disponibile și care, din când în când, își arată interesul pe care îl au pentru ei. O astfel de relație nu va duce nicăieri și este sortită eșecului.

Citește și:
Cele mai nefericite 10 cupluri din zodiac

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie