Cine este cel mai bun prieten al tău, în funcție de zodie

Ești născută în zodia berbecului, iar cea mai bună prietenă a ta este balanță? Astrele arată că relația voastră nu este una acccidentală!

Cine este cel mai bun prieten al tău, în funcție de zodie

Astrologii ne spun că de multe ori relațiile pe care le dezvoltăm cu oamenii din jur sunt influențate și de compatibilitatea noastră zodiacală. De aceea poate că ai observat că în cercul tău de prieteni predomină oameni dintr-o anumită zodie.

Noi iți spunem cine este cel mai bun prieten al tău în funcție de zodie!

Berbec

Nativul din zodia Berbecului va găsi cel mai bun prieten întotdeauna într-o persoană total opusă lui. Berbecii sunt oameni activi, direcți și cărora le place să își susțină punctul de vedere, de aceea vor avea o prietenie de lungă durată cu un nativ din zodia Balanței. Relația lor poate părea ciudată pentru mulți fiindcă cei doi au personalități diametral opuse, însă tocmai asta îi unește, fiecare învață din felul de a fi al celuilalt și așa vor crește și evolua permanent împreună.

Taur

Taurii sunt o fire extrem de temperamentală, își pierd repede cumpătul și de aceea au nevoie de o persoană care să îi echilibreze și să îi aducă înapoi cu picioarele pe pământ. Așa că echilibrata Fecioară va deveni cel mai bun prieten al lor. Taurii apreciază onestitatea și loialitatea fecioarelor și le vor răspunde înapoi cu devotament.

Gemeni

Spre deosebire de Tauri, Gemenilor le place să se înconjoare de oameni asemănători lor, cu același caracter, valori și principii. Așa că pentru a evita monotonia, cel mai bun prieten al Gemenilor va fi un nativ din zodia Vărsătorului sau de ce nu, un alt Geamăn. Gemenii sunt cei mai buni companioni de distracție, nu te vei plictisi niciodată alături de ei, dar totodată sunt și persoane intelectuale care iubesc să aibă discuții filosofice, iar legătura pe care o vor avea cu un Vărsător îi va stimula intelectual.

Rac

Racii apreciază stabilitatea, siguranța și pun pe primul loc importanța familiei. Vor căuta persoane cu același set de valori, așa că își vor găsi cel mai bun prieten într-un Capricorn. Racii sunt persoane sensibile cu o capacitate  mare de a citi caracterul unui om, lucru care face îi va face să iși selecteze cercul de prieteni pe baza intuiției.

Leu

Leii și Vărsătorii sunt zodii carismatice, cu simțul umorului bine dezvoltat și care știu să se distreze. Leul admiră  individualismul Vărsătorului și este fascinat de felul acestuia de fi. Cei doi vor deveni numaidecât cei buni prieteni. Uneori însă, Leul, o zodie avidă după atenție se va lovi de răceala Vărsătorului și se va simți neglijat.

Fecioară

Fecioarele sunt niște prieteni pe care te poți baza oricând, loiale și sincere și care adoră să ofere suport emoțional oamenilor din jur. De aceea, cel mai bun prieten al lor este fie sensibilul Rac, fie loialul Taur. Firea cumpătată și strângătoare a Taurului  se va potrivi perfect cu modul analitic și chibzuit al fecioarei, iar Racul este o persoană atentă și grijulie, iar fecioara se va regăsi în aceste calități.

Balanță

Datorită firii lor amabile, Balanțele reușesc să își facă prieteni foarte repede și să fie plăcute de toată lumea. De asemenea, sunt persoane deschise și care văd frumosul din orice om, însă care uneori simt nevoia să fie adorate, aclamate și puse pe un piedestal. De aceea cel mai bun prieten al lor va deveni Taurul, gata să le spună mereu cât de minunate sunt.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane foarte pasionale, așa că vor fi compatibili cu cineva care împărtășește aceeași calitate. Din acest motiv, nativul din zodia Peștilor va fi cel mai bun prieten al lor, acesta sprijinindu-l necondiționat și dându-i libertatea de a fi el însuși. Scorpionii iau relațiile de prietenie în serios și se implică total, așa că o relație de prietenie cu ei va dura o viață întreagă.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului și au nevoie lângă ei de o persoană care să îi înțeleagă, să nu le îngrădească libertatea. Alături de Vărsător și Berbec, aceștia se vor afla într-o aventură continuă, cele două zodii încurajând felul de a fi al Săgetătorului. Relația dintre ei va fi una bazată pe adrenalină.

Capricorn

De cele mai multe ori Capricornilor le este greu să se împrietenească fiind o fire dificilă și care se exteriorizează greu. De aceea au nevoie de cineva care să îi învețe să își exprime sentimentele și să se deschidă. Atunci intră în peisaj nativii din Fecioară, care prin loialitatea lor și prin suportul emoțional pe care sunt dispuse să îl ofere, vor cuceri inima Capricornului, devenind cel mai bun prieten al acestuia.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane inteligente, caracterizate de acțiune, de fiecare dată când își dorește ceva, acesta reușește să îl aibă. De aceea, zodii precum Berbecul sau Leul, niște lideri înnăscuți vor aprecia această calitate a Vărsătorului. De creativitatea lui vor fi fascinați și Gemenii sau Peștii, asa că felul complex de a fi al Vărsatorului va atrage un număr mare de prietenii.

Pești

Peștii dezvoltă o relație de prietenie excelentă cu Vărsătorii, fiindcă amândoi sunt spirite libere și adora independența. Astrologii afirmă ca nicio altă zodie nu va înțelege mai bine un nativ din zodia Peștilor cum o va face un Vărsător, aceștia având practic o lume a lor, distinctă de a restul zodiilor.

Citește și:
Cuplurile de zodii care vor avea o relație frumoasă și de lungă durată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie