Cele mai sincere zodii vs. Cele mai false

Este destul de greu să spui mereu adevărul, mai ales când acesta este destul de dureros și greu de acceptat pentru unele persoane.

Cele mai sincere zodii vs. Cele mai false

În timp ce unele semne zodiacale preferă să trăiască în minciună pentru a se proteja pe ei înșiși, pentru altele, sinceritatea este punctul lor forte.

În acest articol vom vedea care sunt zodiile în care poți avea încredere că nu te vor minți niciodată și care sunt cele care preferă să te mintă la orice pas.

Berbec

Sinceritatea este o regulă de aur care nu poate fi încălcată, fără nicio excepție. Falsitatea nu se află în agenda unui nativ Berbec.

Taur

Nativii născuți în acest semn zodiacal nu au atributele de a fi mincinoși, înșelători și nu au nicio urmă de răutate în corpul lor.

Gemeni

Gemenii nu sunt deloc fanii rutinei și urăsc singurătatea. Ei ar face orice ca să se facă plăcuți și le place să trăiască în minciună. Adevărul nu este ușor de acceptat mereu, nu-i așa?

Rac

Poate fi vorba de bunătate în personalitatea unui Rac? Nici vorbă! Mereu suspicios și gelos, Racul este un alt semn zodiacal care ar face orice ca să se simtă bine în pielea lui și ca să aibă numai de câștigat. Caută mereu să fie acceptat de persoanele din jurul lui și niciodată nu va fi sincer cu tine.

Leu

Minciuna nu se află pe lista unui Leu. Acesta se află mereu în căutarea adevărului, chiar dacă este conștient că îl găsește mai greu, dar acțiunile se ridică la așteptările lor.

Fecioară

O Fecioară are nevoie mereu de o aprobare și succes și își va dezvolta o natură dubioasă și o fațadă pentru a obține tot ceea ce își dorește.

Balanță

Balanța trăiește mereu în trecut, iar acest lucru este în detrimentul său pentru planurile sale de viitor. A face o situație grea să pară ușoară este o parte a jocului lor. Depinde de tine dacă vrei ca tu să intri în acest joc sau nu.

Scorpion

Secretos din fire, nu prea ai cale să descifrezi un nativ Scorpion și să afli adevărul de la el. Având o limită de asumare a riscurilor, va fi foarte greu pentru un Scorpion să lase o persoană să îl cunoască cu adevărat.

Săgetător

Sentimentele unui Săgetător sunt autentice, iar el vrea ca oamenii din jur să știe asta. Dacă vreodată vrei să te împrietenești cu un Săgetător, este foarte bine să faci asta.

Capricorn

Capricornul este conștient că roata se poate întoarce oricând și tocmai de aceea preferă să transmită în jurul său o continuă stare de bine.

Vărsător

Vărsătorul nu se concentrează pe nimeni altcineva în afară de propria persoană. Cum poate fi acesta sincer, când el nu poate fi sincer nici măcar cu el însuși?

Pești

Peștii nu sunt prea dornici să-și ia angajamente și pare că ar vrea să ocolească orice situație ce nu este prielnică. Asta înseamnă că Peștii vor evita să spună adevărul? Tu trebuie să decizi pentru tine.

Citește și:
Cele mai toxice cupluri din punct de vedere astrologic

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie