Cele 6 zodii care vor trece prin experiența divorțului

Citește mai departe și descoperă dacă și zodia ta se află printre cele care sunt predispuse să pună punct căsniciei.

Cele 6 zodii care vor trece prin experiența divorțului

De la infidelitate, tensiuni frecvente în cuplu, neînțelegeri sau lipsa sentimentelor, acestea sunt câteva dintre motivele pentru care partenerii decid să divorțeze. În mod surprinzător, sunt câteva semne zodiacale predispuse să ajungă la un divorț. Fie că fac această alegere fără să stea pe gânduri sau după multe eforturi în încercarea de a-și salva căsnicia, cert este că finalul va fi același.

1. Leu

Într-o relație de cuplu, Leii ajung să pună nevoile și fericirea persoanei iubite mai presus de orice. Sunt loiali și se așteaptă să primească aceeași seriozitate și din partea unui partener. Însă, dacă observă că acesta nu le mai acordă la fel de multă atenție sau chiar îl suspectează că ar fi infidel, ar trebui să te aștepți că vor vrea să divorțeze. Pentru ei, sinceritatea este cheia unei relații armonioase și fericite.

2. Berbec

Și Berbecii au șanse foarte mari să treacă printr-un divorț. Ei își doresc să aibă o legătură emoțională profundă cu partenerul și nu le este teamă să își arate afecțiunea ori de câte ori au ocazia. În cazul în care simt că persoana cu care sunt căsătoriți nu le apreciază eforturile și gesturile romantice, își vor pune mai multe semne de întrebare. Nu le va fi deloc teamă să spună că își doresc să pună capăt căsniciei din cauza faptului că nevoile lor nu sunt respectate.

3. Gemeni

Gemenii sunt extrem de prietenoși, amabili și sociabili și ar părea că trec peste orice. Apreciază foarte mult dacă partenerul de cuplu le este mai întâi un prieten foarte bun, cu care pot comunica pe orice subiect, fără frică. Dacă își pierd încrederea în persoana dragă și simt că nu mai pot face nimic pentru a-și salva căsnicia, vor spune sincer acest lucru, fără să se gândească că vor răni pe altcineva.

4. Pești

Mulți îi consideră pe nativii Pești foarte romantici. Sunt conștienți de faptul că atât vulnerabilitatea, cât și comunicarea sinceră sunt baza unei căsnicii de lungă durată. Atunci când ajung la concluzia că partenerul nu le oferă afecțiunea și sprijinul necondiționat, vei observa că vor deveni tot mai distanți, iar în cele din urmă, dacă nu văd vreo schimbare, vor vrea să divorțeze.

5. Săgetător

Săgetătorii sunt spontani și își doresc să călătorească cât mai mult. Visul lor este să descopere diverse locuri prin intermediul cărora pot avea parte de experiențe noi. Acest lucru înseamnă că nu vor să rămână mereu în același loc, iar pentru un partener care caută stabilitate poate deveni o problemă. Chiar dacă iubesc cu pasiune, Săgetătorilor nu le va fi frică să divorțeze atunci când nu se mai simt apreciați la adevărata valoare.

6. Vărsător

Vărsătorii întotdeauna au privit un angajament serios, precum o căsătorie, ca pe o provocare. Înainte de a se căsători, au avut multe relații fără obligații, iar mariajul reprezintă pentru ei o experiență nouă. Deși au acceptat să facă asta, încep încă din primele luni să se întrebe dacă au făcut pasul potrivit pentru ei. După un timp, vor ajunge să regrete asta și vor iniția divorțul, gândindu-se că fericirea lor este cea care contează.

Citește și:
Zodiile care nu pot trece ușor peste o dezamăgire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie