Cele 6 zodii care îți vor frânge inima într-o relație

Cu siguranță ai fost dezamăgită până acum de un partener deoarece s-a despărțit de tine într-un mod neașteptat și dur, iar din acest motiv trebuie să eviți zodiile de mai jos, care îți vor frânge inima.

Cele 6 zodii care îți vor frânge inima într-o relație

Mai mult ca sigur cunoști sentimentul în care abia ai cunoscut pe cineva, vă înțelegeți foarte bine, vă împărtășiți sentimentele și hotărâți să fiți împreună. Însă, pe parcurs, îți dai seama că nu este partenerul potrivit potrivit și nu ești fericită alături de el. 

Chiar dacă ne este greu să ne gândim la despărțire, și dezamăgirile fac parte din viața noastră și trebuie să le folosim în avantajul nostru deoarece ele ne pot face mai puternice. Pe când unele zodii vor amâna pe cât de mult pot acel moment al despărțirii, altele nu vor ezita deloc să îți frângă inima și îți vor lăsa impresia că nu au deloc sentimente pentru tine. 

1. Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de sinceri, iar dacă ei simt că o relație nu funcționează, nu vor ezita să spună asta. Chiar dacă o astfel de veste nu este plăcută pentru nimeni, Săgetătorii știu că este mult mai bine să spună adevărul decât să rămână într-o relație care nu îi face fericiți.

2. Vărsător

Vărsătorii sunt destul de imprevizibili și întotdeauna te vor surprinde. O relație cu un Vărsător nu este niciodată sigură, iar atunci când te aștepți mai puțin îți poate spune că vrea să pună punct relației. Pe lângă asta, nici nu își dorește să facă anumite compromisuri, ceea ce poate fi problematic pentru o relație. 

3. Gemeni

Gemenii reușesc cu greu să rămână într-o relație foarte mult timp. Întotdeauna își vor dori experiențe noi, iar din acest motiv este posibil să îți frângă și inima. Le este destul de greu să întrețină o relație pe termen lung, având în vedere faptul că nu sunt siguri de sentimentele lor.

4. Pești

Peștii pot fi destul de instabili din punct de vedere emoțional, așa că ei au nevoie de o persoană dedicată, care să fie mereu lângă ei. Își pot critica destul de des partenerul deoarece niciodată nu se simt mulțumiți în relația în care sunt și își doresc mult mai mult de la un partener. 

5. Leu

Leii au o foarte mare încredere în propria persoană și știu foarte bine ceea ce își doresc de la o relație. Însă, dacă pe parcurs apar probleme, nu vor ezita să se despartă de tine, oricât de mult timp, dar și sentimente ar fi investit în respectiva relație. În plus, vor trece cu o foarte mare ușurință peste despărțire.

6. Taur

Te poți baza oricând pe Tauri, fiind o calitate de apreciat într-o relație. Cu toate acestea, sunt și foarte egoiști și întotdeauna își vor urmări propriul scop, fără să se gândească că îi pot răni și dezamăgi pe ceilalți. În plus, își doresc să dețină control, iar această atitudine nu îi poate ajuta într-o relație. 

Citește și:
Cum să salvezi o relație bazându-te pe astrologie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie