Cele 4 zodii care au cele mai pasionale relații

Într-o relaţie, discuţia despre păstrarea pasiunii apare destul de des, dar pentru unii pare că lucrurile sunt fierbinţi de la natura. Toată lumea îşi doreşte acest lucru, dar astrologia arată că unii oameni sunt pur şi simplu mai înclinaţi către pasiune.

Cele 4 zodii care au cele mai pasionale relații

Când vine vorba despre dragoste, unele zodii sunt mai pasionale decât altele în dormitor, dar sunt motivate de lucruri diferite. Şi chiar dacă eşti sigură că zodia ta este pasională, poţi fi surprinsă de când şi cum se manifestă această pasiune.

Chiar dacă zodiile de foc sunt cele care tind spre acest tip de relaţie, putem afla şi de ce. Relaţiile sunt mai mult decât sex si romanţă. Unele zodii sunt pasionale fizic, emoțional si apreciază timpul petrecut împreună cu partenerul.

Acestea sunt cele patru zodii care au cele mai fierbinţi relaţii (în toate sensurile), conform astrologilor.

Berbec

Prima zodie din zodiac şi prima zodie de foc este și prima din lista nativilor care au relaţii pasionale. Pe lângă pura lor pasiune, ei sunt foarte fideli şi dedicaţi partenerilor săi. Nativii Berbec sunt extrem de protectivi când vine vorba de partenerul său şi sunt entuziaşti să împartă experienţe împreună.

Cu cât este mai aventuroasă experinţa, cu atât mai memorabilă. Când un Berbec este îndrăgostit, el urmăreşte dragostea neînfricat si cu vigoare completă. Pe lângă lucrurile fierbinţi, în relaţia berbecilor este vorba de sentimente, şi asta ţine lucrurile puternice într-o relație.

Leu

Un partener Leu nu se teme să își exprime sentimentele si aşteaptă să împarţi asta cu el în relaţie. Dacă rămâi cu ei o lungă durată, nu o să ştii niciodată ce te aşteaptă. Asta face lucrurile interesante, chiar dacă nu este tot timpul perfect. Leii sunt una dintre cele mai generoase, romantice şi pasionale zodii, chiar dacă tind să fie dramatici.

Dramatismul lor are legătură cum modul în care exprimă cât de extraordinari sunt şi cât de îndrăgostiţi sunt de tine. Dacă esti OK cu asta, Leii o să te răsplătească, exprimându-se deschis către tine. Ştiind că trăiesc viaţa la maxim, sexul, certurile şi farmecul sunt legendare.

Balanţă

Semnul de aer care este cu siguranţă în competiţie cu zodiile de foc pentru păstrarea pasiunii într-o relaţie. Balanţele au aptitudini de supravieţuire incredibile, care le fac iubitori şi pasionali, muncind foarte tare ca să se mulţumească pe ei, dar şi pe partenerii lor. În plus, când o ceartă apare, pasiunea acoperă partea lor delicată. Nativii Berbec au tendinţa să fie certăreţi, dar revin la firea lor corectă si blândă destul de repede.

Săgetător

Relaţia cu un nativ Săgetător este plină de entuziasm datorită dorinţei nesăţioase pentru aventură. Atunci când un nativ Săgetător este într-o relaţie, el o să vrea să călătorească în toată lumea cu partenerul său şi să exploreze necunoscutul, lucru care ţine aprinsă flacăra pasiunii.

Fie dacă este vorba de o aventură fizică sau nu, Săgetătorul o să vrea să te ia cu el atunci când călătorește. Nativii Săgetător au nevoie de cineva care fie la nivelul lor intelectual, dar să îşi şi lase partea sălbatică liberă, care îi face pasionali în relaţie. Aşa că, dacă îţi plac călătoriile şi dezbaterile înfocate, este foarte posibil ca Săgetătărul să fie partenerul potrivit pentru tine.

Orice zodie sunteţi tu sau partenerul tău, relaţia voastră depinde de voi. La fel și nivelul de pasiune.

Citește și:
Zodiacul sexului – Care este partenerul sexual ideal în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie