Zodiacul sexului – Care este partenerul sexual ideal în funcție de zodia ta

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre trăsăturile de personalitate atât ale noastre, cât și cele ale persoanelor din jurul nostru.

Zodiacul sexului – Care este partenerul sexual ideal în funcție de zodia ta

De asemenea, zodiile îți pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea între așternuturi. Cine știe, poate chiar zodiacul îți poate sugera partenerul ideal?

Berbec

Deoarece este primul semn al zodiacului, femeia Berbec are multă încredere în propria persoană și savurează din plin actul cuceririi sexuale. Aceasta preferă să fie ea cea care urmărește pradă' și este în permanentă căutare de satisfacție imediată și îi displac cu desăvârșire jocurile emoționale. De asemenea, femeile născute în zodia Berbec adoră ca partenerul să se joace cu părul lor.

Parteneri ideali: Leu, Balanță, Gemeni, Scorpion

Taur

Nativele Taur sunt ființe extrem de senzuale, preludiul fiind un ingredient de maximă importanță în timpul unui act sexual. Atingerile, mirosurile sau sunetele sunt esențiale pentru ca femeia Taur să se bucure din plin de experiența dintre așternuturi. Ea detestă să își piardă timpul cu experiențe din care nu învață nimic nou și, în cele mai multe cazuri nu sunt în cautare de noi partide de sex, ci mai curând, așteaptă ca acestea să vină în întâmpinarea ei.

Parteneri ideali: Scorpion, Fecioară, Rac, Capricorn

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni tind să se simtă extrem de confortabil în raport cu propria sexualitate și nu sunt intimidate de ideea de a face sex în locuri ciudate sau de a apela la câteva cuvinte murdare' între așternuturi. Acestora le face plăcere să flirteze și să experimentze în timpul sexului.

Parteneri ideali: Berbec, Gemeni, Săgetător, Vărsător

Rac

Atitudinea femeilor Rac față de sex este una plină de creativitate și senzualitate, însă acestea trebuie să fie cucerite înainte de a se implica în actul sexual. Nativele Rac au o intuiție foarte bine dezvoltată și simt necesitățile partenerului. Sexul este definit de pasiune și iubire.

Parteneri ideali: Taur, Leu, Capricorn, Pești

Leu

Nativele Leu sunt recunoscute pentru apetitul sexual bine pronunțat și pentru șarmul prin intermediul căruia atrag eventuali parteneri. Compania unei femei născută în zodia Leu este o adevărată plăcere, acestea fiind la rândul lor fane ale plăcerilor de orice fel. În calitate de iubite, acestea sunt pasionale și atente, savurând din plin jocul seducției și preludiul, spatele fiind zona erogenă cea mai importantă în cazul acestei zodii.

Parteneri ideali: Scorpion, Berbec, Săgetător, Leu

Fecioară

Deși denumirea acestei zodii menționează castitatea, Fecioarele sunt exact opusul. Reprezentantele acestui semn zodiacal sunt ființe senzuale și sexuale, fiind fane declarate a atingerilor de orice fel în timpul preludiului. Nativele Fecioară nu au nevoie de multe artificii, însă apreciază partidele de sex de calitate.

Parteneri ideali: Taur, Balanță, Pești, Capricorn

Citește și:
Cuplurile de zodii care vor avea o relație frumoasă și de lungă durată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie