Cele 3 zodii care, după o despărțire, se vor întoarce la fostul iubit

Pentru aceste semne zodiacale, nu este un lucru ieșit din comun să se împace cu un fost partener.

Cele 3 zodii care, după o despărțire, se vor întoarce la fostul iubit

Nu este ușor să te întorci la un fost iubit. Este o alegere care vine cu provocări, incertitudini și poate întrebări la care nu o să primești răspunsurile dorite. Dacă mai acorzi o șansă unei relații din trecut, e bine să-ți dai seama și cu ce implicații vine acest lucru.

Dacă te-ai despărțit de o persoană și încă o mai iubești, probabil că te gândești cum ar fi dacă ați fi din nou împreună. În cazul în care ați ales să faceți asta, vă puteți da seama pe parcurs că timpul petrecut separați v-a fost benefic și v-a întărit legătură și v-a reamintit care sunt motivele pentru care v-ați îndrăgostit. Ori, din contră, v-a făcut să vă dați seama că nu sunteți deloc compatibili. Inevitabil, apar și așteptările nerealiste și sentimentul că poate ceea ce faci nu este bine. Important e ca dorința de a vă împăca să vină din ambele părți. Iar din punct de vedere astrologic, sunt câteva zodii care vor vrea să se întoarcă la fostul partener.

Taur

Pentru Tauri, fiecare despărțire vine cu multă suferință. Sunt loiali, romantici, de încredere și mereu și-au dorit să aibă relații de lungă durată. Își aleg cu atenție partenerii, iar atunci când o relație ajunge la final, sunt puține șanse să nu se simtă dezamăgiți. De asemenea, sentimentele lor pentru persoana alături de care au format un cuplu sunt încă profunde, chiar și după separare, ceea ce înseamnă că ar fi de acord cu o eventuală împăcare. Sunt capabili să treacă peste momentele dificile întâmpinate cu fostul partener și să-l primească înapoi în viața lor cu brațele deschise.

Rac

Racii își doresc să rămână în relații apropiate, poate chiar prieteni, cu fosții iubiți. Deși mulți consideră că ar fi un lucru aproape imposibil, ei dovedesc contrariul. Păstrând încă legătura cu un fost partener, nu ar fi de mirare că se vor întoarce la el. După ce se despart, li se face dor de acea persoană și se gândesc constant la toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. Nevoia lor de siguranță, confort și afecțiune îi determină să mai dea o șansă unei relații din trecut. Cert este că indiferent de situație, ei își urmează intuiția.

Balanță

Balanțele își chestionează fiecare situație din viața lor și ajung să ierte foarte ușor, inclusiv pe foștii iubiți. În ciuda faptului că nu au fost mereu pe aceeași lungime de undă cu ei și au fost momente când și-au dorit lucruri diferite de la viață, preferă să se gândească la amintirile pozitive și la ceea ce au trăit cu ei. Nu sunt obișnuite să fie singure și se simt confortabil alături de cineva. Dacă relația s-a terminat în condiții amiabile și încă mai au sentimente, vor avea de gând să mai acorde o a doua șansă.

Citește și:
3 zodii care nu acordă spațiu într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie