Zodiile care rămân prietene cu foștii iubiți

Aceste semne zodiacale nu au probleme să mențină o relație de prietenie cu foștii iubiți, chiar dacă despărțirea a fost una dureroasă.

Zodiile care rămân prietene cu foștii iubiți

După o despărțire, fie ea una ușoară sau din contră, care a lăsat în urmă multe resentimente, majoritatea oamenilor preferă să își steargă din memorie toate amintirile pe care le au cu persoana care le-a frânt inima. În aceeași măsură, refuză ideea unei prietenii cu fostul iubit.

Cu toate astea, mai sunt și persoane care preferă să aibă o relație de prietenie cu fostul și să fie cât mai aproape de el, astfel încât să fie mereu la curent cu tot ceea ce face. Și nu fac asta pentru că speră la o împăcare, ci pentru că sunt mature și înțeleg că trebuie să treacă peste o despărțire. Iată zodiile care rămân prietene cu foștii iubiți:

Gemeni

Chiar dacă au fost extrem de răniți sau dezamăgiți, nativii Gemeni se vor gândi mereu cu empatie și cu inima deschisă la foștii parteneri. Consideră că fiecare merită o a doua șansă și chiar dacă nu se vor mai împăca, tot vor prefera să aibă o relație de prietenie cu fostul partener. Uneori pot fi nehotărâți când vine vorba de relații, însă un lucru este cert: vor să se înțeleagă foarte bine cu toate persoanele cu care au fost împreună.

Rac

Racilor le este extrem de dificil să se despartă de cineva pentru că nu vor să renunțe atât de ușor la toate amintirile acumulate și momentele frumoase petrecute împreună. Dacă într-adevăr se întâmplă asta, vor lupta până când vor avea o relație de prietenie cu persoana alături de care au format un cuplu și să fie cât mai aproape de ea, ajutând-o atunci când are nevoie. Le pasă foarte mult de ceilalți și nu pot rupe o legătură pe care o consideră specială.

Săgetător

Săgetătorii nu au o problemă să păstreze o relație apropiată cu foștii parteneri. Deși în cele mai multe dintre situații se lasă conduși de emoții, nu este cazul și în această situație. Își impun limite clare, care sunt sănătoase pentru bunăstarea lor și se adaptează foarte ușor schimbărilor. Ba mai mult decât atât, nu ignoră ideea ca unul dintre foștii parteneri să devină cel mai bun prieten.

Citește și:
Cum să ai o relație perfectă, cu ajutorul zodiilor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie