Cele mai reușite și neașteptate cupluri de zodii

Acele perechi de zodii despre care nu se vorbește prea des, dar care fac o echipă pe cinste.

Cele mai reușite și neașteptate cupluri de zodii

Uneori, oameni care par făcuți unul pentru celălalt nu reușesc să aibă o relație satisfăcătoare – chiar dacă zodiacul lor spune că sunt perechea perfectă. Alteori, se spune că extremele zodiacului se atrag. Însă de cele mai multe ori, cele mai neașteptate zodii ajung să fie compatibile și să se înțeleagă de minune. Iată 6 astfel de cupluri:

Rac și Balanță

Mulți îi vor cataloga pe Raci ca fiind mult prea sentimentali pentru Balanțe – ce nu își dau seama e că întocmai empatia și emoția îi vor ține unul lângă celălalt. Ambele zodii își doresc armonie și stabilitate în viață, în special datorită bogăției și complexității lor sufletești. Dacă Balanțele îi pot face pe Raci să se simtă înțeleși, Racii le vor oferi Balanțelor spiritul practic de care au nevoie.

Berbec și Gemeni

Berbecii sunt practici, Gemenii sunt visători; nativii Berbec se bazează pe logică, în timp ce nativii zodiei din urmă sunt dominați de gânduri și emoții. Chiar dacă diferențele sunt vizibile, relația celor două zodii le-ar putea ajuta enorm să se dezvolte – Gemenii vor fi mereu atrași de puterea de decizie a Berbecilor, în timp ce aceștia se vor lăsa inspirați de carisma Gemenilor.

Leu și Săgetător

Leul și Săgetătorul sunt două zodii puternice de foc, astfel că într-o relație fie se vor dovedi de neoprit, fie se vor distruge reciproc. În prima variantă, nativii Săgetător vor descoperi un partener de încredere în nativii Leu, și invers, în special datorită faptului că împărtășesc valori similare. Leii și Săgetătorii sunt firi la fel de încrezătoare, protective și altruiste cu apropiații, astfel că viețile lor se împletesc de minune.

Taur și Fecioară

Ceea ce au în comun aceste două zodii de pământ e întocmai spiritul perfecționist, cumpătat și ordonat. Deși pare un motiv de stagnare, exact aceste asemănări îi vor ajuta să se dezvolte în relație – Taurul va fi mereu acolo pentru Fecioară, iar Fecioarele vor ști cum să îi scoată pe Tauri din rutină într-un mod plăcut și ingenios, dar suficient de rezervat.

Vărsător și Capricorn

Această pereche ar putea să o ducă foarte bine în mediul afacerilor – Vărsătorii vor veni cu cele mai provocatoare idei, în timp ce Capricornii vor adora să pună bazele noilor proiecte. În același timp, tot nativii Capricorn se vor asigura că nativii Vărsător își urmează scopul, pe când Vărsătorii nu îi vor lăsa pe Capricorni să piardă cele mai importante momente din viață. Important este însă ca cei doi parteneri să împărtășească aceleași principii de viață, pentru că altfel vor ajunge să se distanțeze.

Pești și Scorpion

Nativii acestor două zodii tind să își exprime emoțiile în moduri diferite, însă au mai multe în comun decât am crede. Chiar dacă Peștii sunt sensibilii zodiacului, iar Scorpionii sunt cunoscuți pentru ocazionalele înțepături, s-ar putea ca partenerii să descopere că se înțeleg mai mult decât perfect pe plan sentimental – Scorpionii își doresc pe cineva cu care să poată vorbi liber despre ceea ce simt, iar Peștii tânjesc pe interior după cineva care să dezvolte chiar și o obsesie pentru ei.

Citește și:
Cele 4 zodii care pot deveni parteneri de lungă durată

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie