Ce îl atrage la o femeie, în funcție de zodia lui

Descoperă ce îl atrage pe un bărbat la o femeie în funcție de zodia lui.

Ce îl atrage la o femeie, în funcție de zodia lui

Dacă vrei să îți intensifici eforturile în ceea ce privește „investigarea” bărbatului de care ești atrasă, renunță la a îl urmări pe rețelele sociale, și cercetează mai bine zodiacul. Stelele îți pot oferi întotdeauna o perspectivă nouă, obiectivă, în ceea ce privește preferințele potențialului tău partener, lucru ce ar putea fi de mare folos, mai ales dacă sunteți încă la început, iar el se întâlnește, deocamdată, și cu alte femei. Iată trăsăturile cărora bărbații nu le pot rezista, conform zodiei lor.

Berbec

Bărbații Berbec nu îi pot rezista unei femei ce emană încredere de sine. Dacă este independentă și are încredere în forțele și idealurile proprii, dar și aventuroasă în același timp, bărbatul Berbec este cucerit instantaneu!

Taur

Pentru Tauri, zicala „dragostea trece prin stomac” este cât se poate de aplicabilă: ei adoră o femeie gurmandă, care știe să le prepare mâncăruri fine, complexe. De asemenea, o femeie care are mereu grijă de ea, este cochetă și știe și să aprecieze un vin bun, are toate șansele să cucerească un nativ Taur.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este atras de femeile inteligente, cu preocupări înalte, și iubește provocările. Dacă îi poți egala intelectul propriu și simțul umorului dezvoltat, uneori ușor sarcastic, cu siguranță nu va putea să îți reziste.

Rac

Racii sunt persoane foarte emotive, deși aleg să nu arate această parte a lor tuturor, ci doar celor în care au încredere completă. Așadar, caracteristica cea mai căutată de un nativ Rac este loialitatea: dacă simte că se poate baza pe tine, lupta este pe jumătate câștigată.

Leu

Leul iubește o femeie care este la fel de pasională ca și el. El este îndrăzneț, aventuros și nu se teme să își asume riscuri, și își caută o parteneră de viață pe măsură. Dacă crezi că te ridici la așteptările lui, acceptă provocarea.

Fecioară

Nativul Fecioară este atras de femeile cu integritate: dacă ești o persoană sinceră, cu principii, lui îi va fi foarte greu să îți reziste.

Balanță

Balanțele apreciază o parteneră spontană, care este mereu dispusă să încerce ceva nou și care nu are nevoie de planuri pre-stabilite pentru a se putea simți bine. Dacă ești o femeie căreia îi plac confruntările și care nu acceptă modul altora de a face ceva, el poate fi foarte ușor îndepărtat de tine.

Scorpion

Bărbatul Scorpion iubește femeile misterioase. El nu caută pe cineva care să fie ca o carte deschisă, ci vrea să o descopere el pe partenera sa, în fiecare privință a vieții sale. Explorator din fire, nu-i spune totul despre tine, ci lasă-l să învețe treptat despre trecutul tău și despre visurile tale.

Săgetător

Pentru a cuceri inima bărbatului Săgetător, va trebui să ai aceeași pasiune pentru călătorii precum a lui. El adoră femeile cu sete de cunoaștere, care visează, la fel ca el, să colinde prin toată lumea și să aibă parte constant de noi experiențe.

Capricorn

Capricornii sunt firi încăpățânate, așadar pentru el este perfectă o femeie cu multă răbdare și o capacitate crescută de înțelegere. De asemenea, el are nevoie de cineva în care să se poată încrede pentru a putea pune bazele unei relații serioase, așadar răbdarea și loialitatea sunt pe primul loc!

Vărsător

Vărsătorii sunt atrași de femeile cu interese neconvenționale și cu personalități distincte. Adoră unicitatea unei femei și abilitatea să de a ieși în evidență – în mod natural! Pentru a-l captiva în întregime, o femeie nu trebuie să renunțe la punctul ei de vedere, indiferent cât de nonconformist este.

Pești

Emotivi din fire, Peștii adoră o femeie care nu se teme să își arate slăbiciunile și vulnerabilitatea. Ei apreciază sinceritatea și puritatea emoțională a celor din jur, așadar poate fi foarte impresionat de altruismul unei femei sau de latura sa empatică.

Citește și:
Cele mai atrăgătoare zodii, care te vor cuceri cu frumusețea lor naturală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie