Cat de realista esti, in functie de zodia ta

Te trezesti adesea ca ai luat-o pe un drum gresit doar pentru ca ti-a zburat gandul in alta parte? Esti realista si calculezi totul pana la cel mai mic amanunt?

Afla cum zodia iti influenteaza starea de spirit si cat de realista esti in functie de semnul care-ti patroneaza viata.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La inceput vei crede ca acest semn zodiacal are picioarele bine infipte in pamant, insa iti vei da seama usor, usor, ca datorita spiritului sau inovativ, acesta se va pierde in idei si va ajunge sa se incurce singur. Spiritul aventuros il face pe acesta sa se piarda in lumi necunoscute lui pana atunci si in vise care de multe ori nu sunt foarte realiste.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iubeste ordinea si discilina, iar viata lui isi urmeaza drumul doar dupa principii realiste. Nu are mai deloc tendinta sa se piarda in visare si asteapta dovezi realiste atunci cand i se da un exemplu sau i se spune o poveste. Nativul Taur iubeste siguranta, ceea ce ii ofera un simt crescut al proprietatii pentru ca astfel el poate detine control absolut asupra tuturor lucrurilor din jurul lui.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni tinde adesea sa se afle la intersectia dintre visare si realitate, o data este cu picioarele pe pamant, alta data incepe sa zboare. Iubeste sa socializeze si este foarte sensibil asa ca sa nu te mire daca, atunci cand stai de vorba cu el, ii fuge mintea dintr-o data la „cai verzi pe pereti”. Cu toate ca-si impune adesea sa-si faca ordine in viata, tot de atatea ori se pierde in dezordine.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Nativul Rac este de cele mai multe ori intr-o stare de meditatie si se pierde in propria sa imaginatie. Este introvertit si cel mai bine se simte in propriul camin. Putem spune ca este una dintre cele mai visatoare zodii pentru ca personalitatea creativa a acestuia ii permite sa se piarda usor intr-o lume paralela.

LEU (23 iulie – 23 august)

Nativul Leu nu se pierde in visare pentru ca are nevoie sa controleze realitatea pentru a-si putea castiga prestigiul de care are atata nevoie. Este ambitios si doreste foarte mult sa urce cat mai sus pentru a avea parte de stima celor din jur. Isi foloseste creativitatea doar pentru a calcula noi metode de reusita prin care sa-si arate adevarata valoare.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Este una dintre persoanele adanc ancorate in realitate si isi ghideaza actiunile dupa propriile ratiuni. Pentru aceasta, realitatea ce o inconjoara este un spatiu ce trebuie calculat si ordonat in functie de rezultatul actiunilor sale. Are un simt important al datoriei si este obiectiv in actiunile sale. Atunci cand ordinea ii este data peste cap, devine critica si foarte atenta la detalii.

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din astrologie