Care este bărbatul cu care te potrivești, conform zodiei tale

Când vine vorba de a ne găsi bărbatul potrivit, drumul poate fi unul lung și fără succes, însă este important să nu îți pierzi speranța.

Care este bărbatul cu care te potrivești, conform zodiei tale

De câte ori ai auzit până acum că dragostea adevărată chiar există? Probabil că de multe ori ai auzit asta deoarece a devenit un clișeu. Însă, fie că ne crezi sau nu, pentru fiecare dintre noi există o persoană în această lume cu care ne potrivim.

Chiar dacă până acum ai avut parte de relații eșuate, dezamăgiri și suferințe, acest lucru nu ar trebui să te determine să te gândești că nu vei mai găsi niciodată bărbatul potrivit. Fiecare experiență de viață contribuie la dezvoltarea noastră și la persoana care suntem astăzi.

Așa că, iată care este bărbatul cu care te potrivești, conform zodiei tale:

1. Berbec

Femeia Berbec este compatibilă cu un bărbat născut în zodiile Vărsător, Săgetător, Leu și Gemeni. Femeia Berbec este extrem de competitivă și își dorește să aibă parte în viață de tot ceea ce este mai bun. Personalitatea ei extrem de puternică o ajută să obțină mereu ceea ce își dorește. Este sufletul petrecerii și toată lumea o invidiază. Are nevoie de un bărbat care să fie la fel de determinat precum ea.

2. Taur

Femeia Taur este compatibilă cu un bărbat născut în zodiile Fecioară sau Pești. Este mereu sensibilă și încearcă de fiecare dată să scoată această latură în evidență. Fiecare dintre semnele zodiacale cu care se potrivește este atât determinat precum este ea, cât și romantic și mereu atent la cele mai mici detalii.

3. Gemeni

Femeia Gemeni se potrivește cu un bărbat născut în zodiile Vărsător sau Balanță. Ea are nevoie în permanență de afecțiune și de o persoană care să-i ofere atenție, iar un bărbat născut în zodia Vărsător sau Balanță îi va oferi ceea ce are nevoie.

4. Rac

Femeia Rac se potrivește cu un bărbat născut în zodia Scorpion sau Pești. Chiar dacă femeia Rac are momente când poate fi geloasă, bărbații cu care ea se potrivește vor reuși să o facă să nu mai fie atât de geloasă. Pe lângă asta, femeia Rac își dorește să aibă parte de o relație intensă, iar bărbatul Pești este cel care poate fi dramatic uneori.

5. Leu

Femeia Leu se potrivește cu bărbații născuți în zodia Săgetător, Balanță, Gemeni sau Berbec. Femeia Leu vrea să aibă parte de iubire în viața ei, însă știe și să ofere la rândul ei momente de afecțiune. Vrea să fie mereu admirată și tratată așa cum își dorește. Fiecare dintre semnele zodiacale cu care se potrivește este capabil să îi ofere dragostea de care are nevoie.

6. Fecioară

Femeia Fecioară se potrivește cu bărbații născuți în zodia Taur și Capricorn. Nu doar că se potrivește perfect cu ei, dar și ei sunt la fel de pragmatici precum este ea. Pentru ea, este important să aibă alături un partener care să fie realist, independent și să aibă aceleași idealuri de viață.

7. Balanță

Femeia Balanță se potrivește cu nativii Leu și Săgetător. Ea are nevoie în viața ei de un bărbat liniștit care să îi ofere echilibrul de care are nevoie. Pe lângă asta, vrea o relație serioasă, de lungă durată, iar bărbatul Săgetător este cel care își dorește același lucru precum ea.

8. Scorpion

Femeia Scorpion se potrivește cu bărbații Scorpion și Pești. Este o femeie de succes și își dorește să aibă parte în viața amoroasă de tot ceea ce este mai bun. Este mereu în căutare de experiențe noi și vrea să fie apreciată pentru ceea ce este. Pe lângă asta, este și foarte devotată și se implică în totalitate în relațiile pe care le are.

9. Săgetător

Femeia Săgetător se potrivește cu bărbații născuți în zodia Leu, Berbec, Vărsător și Balanță. Chiar dacă femeia Săgetător se poate plictisi extrem de repede, are nevoie în viața ei și în relații de aventuri noi.

10. Capricorn

Femeia Capricorn se potrivește cu bărbații născuți în zodia Pești, Scorpion, Fecioară și Taur. Femeia Capricorn își dorește mereu lucruri noi și nu este niciodată hotărâtă, astfel că are nevoie de un partener care să o determine să fie mult mai sigură pe propria persoană.

11. Vărsător

Femeia Vărsător se potrivește cu bărbații Gemeni și Balanță. Femeia Vărsător pune libertatea ei mai presus de orice altceva, însă are nevoie să aibă alături un bărbat romantic, care să aprecieze libertatea la fel de mult precum o face ea.

12. Pești

Femeia Pești se potrivește cu bărbații născuți în zodia Scorpion și Rac. Femeia Pești își dorește să aibă o relație de lungă durată, serioasă, dar mai ales un partener înțelegător și care să o susțină în toate demersurile sale. Cu toate acestea, apreciază un partener sensibil și căruia nu îi este frică să își arate latura vulnerabilă.

Citește și:
5 zodii care sunt extrem de precaute atunci când încep o nouă relație

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie