Cât de loială ești într-o relație, în funcție de zodie

Din păcate, fidelitatea este o calitate rar întâlnită, iar astrele o afectează într-o anumită măsură.

Cât de loială ești într-o relație, în funcție de zodie

Cu toate că nu spune nimeni să îți faci o relație în funcție de zodie, nu ar fi rău pentru tine să știi cât de loiali sunt oamenii, în funcție de semnul lor zodiacal.

Berbec

Berbecii sunt carismatici, sociabili, egoiști și nu sunt deloc fideli. Pur și simplu, se plictisesc foarte repede și au nevoie de multe aventuri. Îi atrag în special persoanele care sunt adevărate provocări. De asemenea, un Berbec își va pune întotdeauna propriile nevoi pe primul loc și rareori îi pasă de sentimentele celorlalți.

Taur

Chiar dacă sunt foarte încăpățânați, Taurii nu vor renunta niciodată la cei dragi. Sunt foarte loiali prietenilor lor, pentru care și-ar da și viața. Cei născuți în această zodie țin foarte mult la fidelitate: trădează un nativ Taur și acesta nu te va putea ierta niciodată.

Gemeni

În cazul lor, treaba este puțin mai complicată: fiind foarte sociabili, ei adoră să își facă prieteni noi. Din păcâte, având un cerc foarte mare de prieteni, le este greu să păstreze un secret. Dar există și excepții de la regulă: unii Gemeni dau dovadă de loialitate în orice implică această calitate (relații amoroase, de prietenie, cauze etc.)

Rac

Un Rac este o alegere minunată dacă îți dorești o jumătate fidelă sau un prieten loial. Racii iau totul foarte în serios și nu suportă infidelitățile. Deci, dacă te implici într-o relație cu cineva născut în această zodie, ar trebui să ai mare grijă: nu pot trece peste trădări. Dacă i-ai distrus încrederea în tine, sunt slabe șanse să poți repara lucrurile.

Leu

Leii pot fi foarte fideli dacă țin cu adevărat la cineva. Sunt foarte creativi, sociabili și simpatici, dar au un mic defect: sunt obsedați de control. Nu te aștepta niciodată să schimbi un nativ Leu pentru că el nu va face acest lucru pentru nimeni. De asemenea, el nu se va lua niciodată după restul: are aptitudini de lider, nu un spirit de turmă.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane foarte serioase, care nu se implică în relații superficiale. Ele nu înșală decât dacă partenerul lor nu le acordă suficientă atenție. Doar în acest caz, Fecioarele vor începe să se uite după cineva nou în viața lor.

Balanță

Din punctul de vedere al prietenilor, Balanțele sunt cele mai loiale persoane din lume. Ei și-ar da și viața pentru prietenii lor cei mai buni. Singurul lor defect este că pot fi impulsivi și au tendința să exagereze cu glumele despre amicii lor. În ceea ce privește dragostea, Balanțele își înșală foarte rar partenerii deoarece le este teamă de confruntarea care va urma dacă adevărul iese la iveală.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali. Ei pot fi foarte fideli doar dacă țin cu adevărat la cineva. Altfel, tind să își înșele partenerii deoarece gândesc cu inima, nu cu mintea. Sunt firi foarte posesive și cer loialitatea absolută, chiar dacă nu sunt dispuși să o ofere la schimb.

Săgetător

Săgetătorii trec rapid dintr-o extremă în alta: pot fi foarte îndrăgostiți și fideli într-o secundă, ca apoi să își piardă complet interesul. Nu sunt cei mai de încredere oameni, dar merită să ai o relație de scurtă durată cu un Săgetător pentru că sunt foarte amuzanți și vei trăi momente de neuitat.

Capricorn

Familiști convinși, Capricornii prețuiesc loialitatea și nu își vor înșela partenerii niciodată. Dacă apare vreo problemă, ei vor încerca să găsească soluția potrivită pentru a își salva relația. De asemenea, comunicarea este foarte importantă pentru Capricorni.

Vărsător

Vărsătorii sunt dedicați cauzelor umanitare și vor fi mereu loiali când vine vorba de acte caritabile. În ceea ce privește relațiile, ei urăsc minciuna și trădările, dar, câteodată, mai comit și ei câte o greșeală. Nu au intenții lipsite de moralitate și nu își doresc să rănească pe nimeni, dar trăiesc clipa și uită de responsabilități.

Pești

Romantismul lor este incurabil. Peștii au tendința de a-și crea o imagine perfectă, dar falsă, despre partenerii lor. Din această cauză, cei născuți în această zodie au foarte multe relații de scurtă durată. Când își dau seama cum sunt de fapt partenerii lor, Peștii preferă să își caute pe altcineva.

Citește și:
Cum se comportă zodiile pe aplicațiile de dating vs. în realitate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie