6 adevăruri despre cum este să ai un Vărsător ca partener

Iată o listă cu 6 adevăruri pe care probabil nu le știai despre bărbații Vărsători, pentru a-ți da seama exact cum este să ai unul dintre ei ca partener.

6 adevăruri despre cum este să ai un Vărsător ca partener

Crezi că ai găsit, în sfârșit, bărbatul perfect și crezi că el ar putea fi alesul? Ei bine, dacă este Vărsător, există o grămadă de lucruri pe care probabil nu le cunoști despre el. Așa că, dacă vrei să ai o relație fericită, nu strică să citești aceste câteva lucruri despre bărbatul Vărsător ca partener.

Nu se pricepe cel mai bine să îți spună ce simte


Pe cât de bun și afectiv poate fi bărbatul Vărsător, comunicarea eficientă nu este una dintre calitățile sale. Din această cauză, poate părea distant câteodată, însă nu te lăsa păcălită: îi pasă foarte mult de tine, de sentimentele tale și de relația voastră. Poate nu o spune, însă fii atentă la semnele sale non-verbale.

Pune totul la suflet

Ai grijă ce spui atunci când ești supărată pe el pentru că ia totul foarte în serios și pune absolut orice la suflet. Așa că, dacă ești nervoasă pentru că nu te-a sunat înapoi și spui ceva de genul „nu mă mai suna niciodată”, poți paria că nu te va mai suna. Ai răbdare cu el și fii conștientă că trebuie să fii hotărâtă și sigură pe tine ca să fii într-o relație cu un Vărsător.

Te poți încrede în el

În multe dintre cazurile în care un bărbat Vărsător este singur, acesta simte că îi este foarte greu să se conecteze cu cineva la un nivel mai profund. Dacă nu simte că relația este solidă, nu va intra în ea. Ia asta ca pe un lucru bun, pentru că dacă vrea să fie cu tine înseamnă că poți avea încredere totală în el.

Are nevoie de timp pentru el în mod regulat

Pe cât de sociabil și distractiv poate fi bărbatul Vărsător, are nevoie în mod regulat de timp singur pentru a-și procesa sentimentele. Nu trebuie să te simți ofensată în vreun fel – și tu vrei, probabil, să nu vezi pe nimeni în anumite momente. Asigură-te că îi oferi destul spațiu pentru a face orice își dorește el.

Vrea să aibă întotdeauna dreptate

Un lucru care s-ar putea dovedi foarte dificil pentru cineva într-o relație cu un Vărsător este că acesta e foarte, foarte încăpățânat. Dacă are impresia că are dreptate, atunci, pentru el, așa este și așa va fi. Pot fi foarte enervanți pentru cineva din exterior, și este de înțeles, așa că, cel mai bun lucru pe care poți să îl faci în această situație este să înțelegi că așa este el și să vă puneți de acord că… nu sunteți de acord.

Este un foarte bun ascultător

Un lucru care nu poate fi negat despre bărbatul Vărsător este că acesta te va asculta, oricând, oriunde și că îi pasă de ceea ce îi spui. Este, probabil, cel mai bun ascultător din tot zodiacul. Această calitate a sa trebuie prețuită, pentru că o întâlnești foarte greu.

Citește și:
Zodiile și compatibilitatea în dragoste

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie