Trenduri pentru primăvară lui 2022

Primăvara se apropie! Probabil așteptați acest articol de ceva timp. Cu toții vrem să știm ce stiluri și ce ținute sunt în trend în acest sezon, și care dispar.

Trenduri pentru primăvară lui 2022

Primăvara se apropie! Probabil așteptați acest articol de ceva timp. Cu toții vrem să știm ce stiluri și ce ținute sunt în trend în acest sezon, și care dispar.

Puternic și aprins!

Anul acesta vom vedea o schimbare mare față de stilul predominant neutru din ultimii ani. De la pete de culoare și până la ținute colorate din cap până-n picioare, primăvara 2022 va fi îndrăzneață și luminoasă.

Vom vedea multe culori îndrăznețe și la genți și încălțăminte, mai ales la sandale și la balerini. Movul și verdele vor face senzație în acest sezon. Ne plac ținutele frumoase neutre, dar ne vom bucura să purtăm culori tari, așa că ne vom bucura de acest trend.

Fuste mini

Fustele mini nu intră în ținutele cele mai purtate în primăvara lui 2022, mai ales pentru cele dintre noi ce au depășit o anumită vârstă, dar merită menționate. Vom vedea multe fuste mini din piele sau imitație de piele, chiar și modele plisate, pe lângă cele clasice, drepte și foarte scurte.

Blugi întregi

Blugii drepți și pantalonii lungi au fost în mainstream în ultimii 2 ani, dar au fost predominant tăiați sau doar până la gleznă. Anul acest vom vedea mai mult blugi întregi, chiar bootcut. Mai mult, sunt zvonuri că revin blugii cu talie joasă, în stiluri relaxate, nu neapărat skinny. Acești blugi cu talie joasă, lungi, sunt și moi și comozi.

Platforme

Este de la sine înțeles: dacă revin blugii lungi la modă, pantofii și sandalele cu platformă urmează imediat. Pe cât posibil, alege sandale cu platformă în aceeași culoare cu ținuta, și din piele naturală.

Ținute uni

Indiferent că vorbim de culori neutre, pastel sau culori aprinse, ținutele formate din fustă și bluză de aceeași culoare, sau orice ținute, dar în aceeași culoare, vor îmbrăca toți tinerii și toate tinerele cool. Veți putea alătura piese de aceeași culoare sau cumpăra chiar seturi.

Pe lângă acestea, ținutele all-white vor fi vedetele sezonului. Dacă vi se potrivesc stilului personal, ținutele all-white pot fi o alegere bună. Ne place ideea de ținute complet albe, și vă puteți juca cu diferite piese, accesorii și piese de încălțăminte. Poate chiar sandale albe sau pantofi cu platformă albi.

Că de obicei, rămâne de văzut cum trendurile modei din primăvara lui 2022 vor ajunge și pe străzile unde locuim. Cu siguranță vor fi versiuni modificate ale lor, pe măsură ce devin mainstream, și nu le vom vedea imediat. Viteza cu care noile trenduri sunt adoptate în zona noastră depinde de cât de fashion-forward suntem, dar este clar în ce direcție ne îndreptam.

Chair dacă o ținută este la modă, nu înseamnă că trebuie să o porți. Alege ce trenduri să încorporezi în garderoba ta, în funcție de ce se potrivește cu stilul tău estetic, cu forma corpului tău, cu stilul tău de viață și chiar cu bugetul tău.

Ca de obicei, rămâne de văzut cum trendurile ne vor influența ținutele în această primăvară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial