Trendul anului 2022 în materie de decorațiuni interioare!

Trendul anului 2022 în materie de decorațiuni interioare!

Trendul anului 2022 în materie de decorațiuni interioare!

După doi ani în care am folosit sufrageria ca loc de relaxare, zonă de întâlnire de cu prietenii, dar și birou, o mulțime de oameni se gândesc să redecoreze total locuința. Haideți să vedem care este trendul numărul 1 în materie de decorațiuni interioare.

Placile 3D din poliuretan sunt mega în trend în acest an, fie că vorbim despre decorarea dormitorului sau a unui singur perete din sufragerie. Vopsite în culori aprinse sau în negru, aceste panouri dau un alt vibe locuinței tale.

  • Ce sunt panourile 3D?

Plăcile 3D din poliuretan sunt o inovație de ultimă oră în materie de design și reprezintă o soluție de efect pentru decorarea pereților, dar și o variantă potrivită pentru zonele cu umezeală, cum ar fi baia sau bucătăria. Create astfel încât atunci când sunt ansamblate pe perete să formeze un tot unitar și să dea senzația unui perete sculptat, panourile 3D pot fi integrate atât în locuințele amenajate în stil clasic, dar și în cele decorate modern. În plus, atunci când sunt montate pe toată suprafața peretelui oferă și o antifonare excelentă.

  • Cum le alegeți?

În momentul în care vreți să alegeți panourile 3D pentru transformarea locuinței voastre, vă sfătuim să luați în calcul sfatul unui designer de interior, iar dacă nu, să vă adresați specialiștilor care comercializează genul acesta de produse. De exemplu, Fabrica de Profile pune la dispoziție mai multe modele de panouri 3D, fabricate în România, iar calitatea lor este excepțională. Sistemul de panouri decorative 3D reprezintă cea mai simplă metodă prin care puteți îmbina forme deosebite cu lumina și culoare.

  • Culorile anului 2022

Dacă în urmă cu câțiva ani, tendințele în materie de culoare induceau mai degrabă ideea confort, simplu, anul acesta aduce o paletă îndrăzneață, strălucitoare. Culorile au revenit, iar oamenii aleg tonuri profunde, vibrante pentru locuințele lor. Verdele este în tendințe de câțiva ani și își continuă supremația și acum. De la verdele intens de pădure și până la smarald strălucitor – verdele e ideal pentru a da energie oricărui spați cu o explozie de îndrăzneală. Moody blu – anul acesta scoate la iveală un albatru hotărât, în special un albastru de ton mediu luminous, rece și cald în același timp, care exprimă seninătatea cerului. E ideal pentru a complete tonurile neutre sau cele medii, impunând simplitate liniștitoare. Această nuanță aerisită și proaspătă aduce un suflu bogat și plin de viață în orice interior. Folosit pentru tavan, dă senzația unui plafon care se 'topește'. El apare ca o opțiune în tendințele de culoare din acest an pentru că după doi ani de pandemie, mulți oameni tind după libertate, expansiune și întoarcere la natură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial