TOP 4 trenduri pentru mobilier în anul 2022

Tendințele de design interior pentru 2022 sunt vaste și variate. Există câteva culori noi, texturi noi și materiale noi, dar cel mai important, există stări noi.

TOP 4 trenduri pentru mobilier în anul 2022

Căci, pe măsură ce ieșim din ultimii doi ani, clipind în lumina soarelui, felul în care vrem să ne trăim viața s-a schimbat subtil. Modul în care vrem să petrecem timpul în casele noastre s-a schimbat – care este scopul lor s-a schimbat, iar acest lucru a afectat fiecare decizie pe care o luăm cu privire la decor.

Iată cele mai importante trenduri pentru mobilier

1.    Material natural

Accentul din ce în ce mai mare al designului asupra produselor din lemn, pal lucios, lână, piatră și ceramică nu are de-a face doar cu renașterea interesului pentru meșteșuguri. Într-o lume din ce în ce mai dominată de materiale sintetice și realitate virtuală, materialele naturale adaugă o dimensiune umană mediului nostru care poate avea efecte benefice asupra sănătății și fericirii noastre.

„Materialele naturale oferă o experiență multisenzorială. Ele ne oferă ceva de nepătruns care se potrivește cu umanitatea noastră', afirmă artistul texturist Kate Blee.  

2.    Mobilier multifuncțional

Găsirea unui apartament spațios în orașele noastre urbane este o raritate! Și dacă ai reușit să scoți unul, atunci ești o excepție și foarte norocos! Pentru că apartamentele noastre moderne pot fi destul de înghesuite. Constrângerea spațiului este o problemă majoră și adesea ne trezim încurcați de  propriile lucruri. Este testul suprem al abilităților noastre de manevră. Cu toate acestea, transformarea designului de mobilier este o soluție ingenioasă la această problemă a restricțiilor de spațiu. Dacă te afli în căutarea materialelor pentru realizarea oricărui tip de mobilier accesează Regencycompany.ro

3.    Mobilier pet-friendly

Asigurarea că animalul de companie se simte în siguranță și confortabil acasă este prioritatea fiecărui stăpân. Vrem să ne asigurăm că se simt mereu iubiți și cu adevărat că acasă! Este important să creați un mediu în care să se simtă complet în siguranță să lase garda jos, reușind în același timp să rămână activi și jucăuși. Modelele de mobilier care acceptă animalele de companie sunt o modalitate de a vă ajută animalul să se simtă complet că acasă! Le permite să se integreze cu adevărat și să se simtă una cu spațiul de locuit.

4.    Mobilier minimalist

 O piesă de mobilier subtilă și simplă poate completă cu adevărat o cameră. Poate fi piesă finală care face că un spațiu să se completeze, construind un refugiu confortabil și coeziv, mai degrabă decât o zonă aleatorie. Piesele de mobilier fac sau distrug o locuință, adaugă  esența sau sufletul unui cămin, de aceea trebuie să fii extrem de pretențios atunci când alegi un design de mobilier. Designul ar trebui să fie o reflectare a ta și a ceea ce vrei să fie casa ta. Când așezi o piesă de mobilier într-o cameră, aceasta ar trebui să se integreze instantaneu cu spațiul, creând un mediu sănătos și organic. Iar modelele de mobilier minimaliste fac exact asta!

În fiecare an se  inaugurează noi tendințe în aproape fiecare industrie. Tendințele în materie de mobilier și design de casă evoluează și se schimbă continuu, pe măsură ce oamenii caută noi modalități de a-și decora casele. În 2022, există o serie de tendințe pe care oamenii au început deja să le încorporeze în casele lor. 

Sursa foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial