Te muți la casă? TOP 5 camere utile pe care trebuie să le ai

Trebuie să profiți din plin de oportunitatea de a avea mai multe camere și să le transformi în spații utile sau distractive. 

Te muți la casă? TOP 5 camere utile pe care trebuie să le ai

Trebuie să profiți din plin de oportunitatea de a avea mai multe camere și să le transformi în spații utile sau distractive. 

Desigur, camerele principale precum bucătăria, baia, dormitorul sau sufrageria cu siguranță există deja în planul casei tale, dar cu siguranță există și spații pe care încă nu te-ai gândit cum să le optimizezi. 

Iată 5 camere utile pentru casa ta 

  • Un birou 

Oportunitățile de a lucra remote sunt în continuă creștere, de aceea nu ar strica să dedici un spațiu special pentru un mic birou în casa ta. Camera nu trebuie să fie mare, dimpotrivă, trebuie să aibă un birou și câteva rafturi sau dulapuri în care să depozitezi lucrurile necesare pentru job-ul tău. 

Chiar dacă în momentul în care creezi biroul nu ai nevoie de el, poți să îl folosești ca spațiu pentru temele copiilor, locul unde îți poți termina task-urile de la serviciu sau pentru proiecte artistice personale. 

  • Un dressing 

Un dressing este întotdeauna util într-o locuință. Chiar dacă ai în fiecare dormitor câte un șifonier, cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu situația în care nu ți-au mai încăput hainele. 

Un dressing este util mai ales atunci când vine momentul de a schimba garderoba de vară cu cea de iarnă și invers. Astfel, vei avea în șifonierul din dormitor doar hainele potrivite pentru sezonul respectiv. În plus, acest lucru te va ajuta să fii mai organizat și mai rapid în alegerea ținutelor de zi cu zi. Mai mult, în dressing poți pune pe categorii și încălțămintea sau accesoriile pe care le deții. 

  • O cămară/debara 

Oricărei case îi prinde bine un spațiu de depozitare pentru alimente, provizii sau alte obiecte. Alocă un spațiu din locuință pentru o cămară, pentru a fi mai organizat și în ceea ce privește produsele alimentare. Mai mult, în ceea ce privește proviziile, poți pune un frigider sau o ladă frigorifică în cămară. De exemplu, poți alege o ladă frigorifică de pe Altex.ro, unde să îți păstrezi alimentele, fără să ocupi un spațiu extra în bucătărie. 

Mai mult, poți depozita în această încăpere diverse lucruri precum articolele de menaj, veselă sau obiecte care nu ar avea un loc special în altă cameră din casă. 

  • Camera copilului 

Chiar dacă ai sau nu copii, este bine să te gândești la o cameră alocată pentru asta. Pentru un copil este important să aibă un spațiu personal doar al lui. Orice copil își poate crea un univers propriu în camera sa, de care își va aminti cu drag și când va fi adult. 

Copiii pot deveni mai responsabili dacă au o cameră a lor, deoarece vor trebui să aibă grijă de lucrurile din ea și de cum o păstrează. În plus, jucăriile, rechizitele și garderoba copilului sunt lucruri pentru care trebuie să aloci un loc în casa ta, așa că cel mai potrivit loc ar fi camera copilului. 

  • Camera de relaxare

O cameră de relaxare este potrivită pentru orice locuință. Crearea unui spațiu în care știi că te poți relaxa este ideal. Depinde pentru fiecare ce înseamnă relaxarea. 

Poți să transformi această încăpere într-un loc unde poți citi, viziona filme sau chiar juca diverse jocuri. Dacă ideea ta despre relaxare este mai mult spre zona de spa, poți crea o cameră cu o saună și jacuzzi. Depinde de preferințele tale. 

Așadar, încearcă să utilizezi spațiul pe care îl ai pentru a crea camere utile. Alocă spațiu pentru un dressing, o cămară sau un birou pentru a fi mai organizat. Nu uita de camera copilului și de o cameră pentru relaxare și te vei bucura din plin de faptul că te muți la casă. 

Sursa foto: unsplash.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial