StyleHoreca.ro oferă produse de calitate pentru bucătăria ta!

Pentru toți cei care visează să deschidă un restaurant, alegerea veselei este una dintre cele mai importante decizii care trebuie luate atent gandite.

StyleHoreca.ro oferă produse de calitate pentru bucătăria ta!

Alegerea materialului cel mai potrivit, alegerea pieselor versatile și alegerea unui design adecvat, care să se potrivească stilului general pe care l-ați ales, sunt câteva dintre aspectele care trebuie luate în considerare.

O afacere precum un restaurant, are nevoie de extrem de multă atenție din toate punctele de vedere. Prepararea alimentelor este un lucru extrem de serios iar pasul spre eșec este unul extrem de mic în domeniul HORECA, pentru simplul fapt ca, și cele mai mici detalii pot face diferența.

Scopul principal vă fi întotdeauna optimizarea experienței clienților, dar asigurarea igienei și siguranței și bineînțeles asigurarea faptului că veți achiziționa articole durabile din porțelan, sunt aspecte esențiale care pot face diferența între o afacere de succes și o afacere care își pune lacătul după un timp foarte scurt.

Ideea de a alege o veselă din porțelan reprezintă cea mai bună opțiune din toate punctele de vedere. Cu siguranță că nu vă puteți primi clienți utilizând farfurii de unică folosință din plastic sau carton și să sperați la o recenzie bună.

Iată câteva dintre cele mai importante motive pentru care vesela din porțelan reprezintă cea mai bună opțiune:

1. Absența porozității

Porțelanul, spre deosebire de alte materiale ceramice precum în cazul ar fi gresiei sau faianței, nu are pori, ceea ce îl face un material impermeabil. Această caracteristică îl face capabil să nu rețină apa, grăsimile sau alte resturi alimentare, făcând astfel mai ușoara igienizarea și păstrarea în stare perfectă pentru o perioadă foarte lungă de timp.

2. Igienă suplimentară

În comparație cu alte materiale, porțelanul, datorită faptului că vorbim despre impermeabilitate, despre o suprafață lucioasă care este extrem de ușor de curățat, discutăm despre un material care se poate igieniza complet. Compus din materii prime fără contaminanți și sub control strict de laborator, porțelanul este ideal pentru colecțiile de veselă, în special pentru echiparea unui restaurant de bun gust. Dacă vă gândiți să deschideți un restaurant, igiena ar trebui să fie una dintre preocupările principale iar vesela din porțelan reprezintă de departe cea mai bună variantă din acest punct de vedere. Farfuriile trebuie să fie impecabile în momentul în care preparatele sunt servite clienților.

3. Rezistența

Datorită caracteristicilor lor de duritate, piesele din porțelan pot fi spălate frecvent și la temperaturi ridicate. De asemenea, sunt foarte rezistente la zgârieturi, astfel încât, atunci când deschideți un restaurant, opțiunea pentru un serviciu de veselă din porțelan este o opțiune excelentă. Acest material este soluția ideală pentru utilizarea intensivă dar trebuie să aveți grijă ca vesela să nu fie supusă unor șocuri puternice deoarece se poate sparge foarte ușor, indiferent cât de rezistent este porțelanul în alte situații.

4. Durabilitate

Porțelanul este unul dintre cele mai durabile materiale și nu se degradează cu trecerea timpului, ori dacă este supus la temperaturi extreme, la umiditate și așa mai departe. Astfel, amenajarea unui restaurant necesită o colecție de veselă din porțelan de calitate și cu siguranță veți impresiona clienții. Alegerea unei colecții bune de porțelan este o garanție a eleganței, dar și a durabilității, fapt pentru care aceasta este o investiție mai mult decât excelentă.

Sacrificarea calității atunci când alegeți vesela pentru restaurant nu este un sinonim pentru economisire și prestarea de servicii de calitate. Pe termen lung, porțelanul, chiar dacă este ceva mai scump ca primă achiziție, își dovedește eficiența și își conturează meritul pentru care trebuie să fie achiziționat, în special sub forma veselei.

Pentru a deschide un restaurant, investiția în vesela de porțelan de cea mai înaltă calitate este cea mai potrivită alegere, în special daca alegeți produse de calitate precum sunt cele disponibile pe StyleHoreca.ro. Amintiți-vă că aceste piese de porțelan trebuie să reziste contactului permanent cu produsele alimentare, tacâmurile și detergenții, precum și la o variație largă de temperaturi. Porțelanul este cel mai potrivit material pentru a îndeplini cerințele utilizării intensive, datorită rezistenței sale, atât fizice, cât și chimice.

Profesioniștii de la StyleHoreca.ro au o experiență de peste 20 ani în acest domeniu, fiind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori din țară în ceea ce privește o gamă extrem de variată de produse precum:

• Vesela porțelan

• Pahare

Servire și bufet

• Articole bar

• Ustensile patiserie

• Tacâmuri inox

• Vesela melamină

• Servicii de masa

• Decorațiuni cristal Bohemia

• Tognana

Puteți achiziționa toate aceste tipuri de produse inclusiv pentru uzul personal de acasă dacă vă doriți să mâncați mai sănătos, deoarece inclusiv recipientele în care gătiți, pot avea un efect nu tocmai benefic pentru sănătate.

Tipul de tigăi și oale pe care le aveți în dulapurile din bucătărie poate vorbi despre sănătatea dumneavoastră. În mod ideal, ustensilele dumneavoastră de gătit ar trebui să fie făcute dintr-o substanță inertă care să nu ciobească, să nu lase rezuduri sau să nu se spargă. În plus, substanța ar trebui să fie un bun conductor de căldură pentru că alimentele să gătească uniform. Există vase din porțelan special confecționate, fiind extrem de rezistente la condiții dure de temparatura și prin urmare, poate fi o opțiune excelentă pentru gătit.

Pentru a putea achiziționa produsele dorite, de la veselă și până la tacâmuri și alte articole extrem de importante pentru o bucătărie bine echipată, sunteți invitați să accesați magazinul online StyleHoreca.ro, iar aici, la numai un simplu click distanță, puteți găsi toate produsele pe care le căutați indiferent de nevoile pe care le aveți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle