3 cele mai populare sporturi printre pariori

3 cele mai populare sporturi printre pariori

Să recunoaștem, deși ne place sportul, atunci când vrem și să câștigăm bani de pe urma lui, nu pariem doar de plăcere. Așadar, sporturile preferate ale pariorilor nu sunt neapărat sporturile care le plac lor la nivel personal, ci mai ales cele care le aduc cele mai mari câștiguri. 

Ba mai mult, foarte multe ghiduri te sfătuiesc să nu pariezi niciodată pe un echipă pe care o susții, pentru că nu vei putea fi obiectiv în ceea ce privește analiza meciului. Așadar, iată ce sporturi preferă pariorii profesioniști, mai ales pentru că sunt profitabile. 

Fotbal 

Deși poate părea un clișeu, sportul rege se află pe primul loc și în inimile pariorilor. Acesta se menține în topul preferințelor la nivel mondial și datorită faptului că este cel mai urmărit sport de pe planetă. Majoritatea caselor de pariuri, fie ele online sau offline, vor pune la dispoziția pariorilor sute de evenimente din campionate cu renume din Europa și America de Sud. Evident, ai și ocazia de a parie pe prestigioase competiții internaționale. 

În ceea ce privește opțiunile de pariere, pot fi antepost sau chiar live. În plus, pe lângă evenimentele reale, se mai dezvoltă și nișa pariurilor pe meciurile de fotbal virtuale. Această simulare realizată de un soft te ajută să afli rezultatul pariului mult mai repede. 

Tenis

Sportul alb și cel mai elegant, tenisul, este privit încă drept un sport clasic, dar extrem de popular. E adevărat, posibilitățile de pariere sunt ceva mai reduse în cazul tenisului, însă nu trebuie să te axezi numai pe turneele majore. 

Deși ai putea fi tentat doar de probabilitatea de câștig a jucătorilor deja arhicunoscuți, există și de rezultate imprevizibile ce pot fi aduse de jucătorii noi. Există multe opțiuni la pariuri sportive, de la pariuri pe câștigător, cele care au cea mai mare cotă de câștig, până la pariurile cu handicap sau cele peste/sub, în cazul cărora vei câștiga dacă vei ghici numărul de seturi dintr-un meci. 

Baschet 

De departe cel mai iubit sport de către nord-americani, baschetul a reușit totuși să-și găsească un loc în topul celor mai populare sporturi pentru pariuri și la noi în țară. Motivul este unul simplu: meciurile sunt foarte dinamice, specificul sportului oferă un adevărat spectacol pe teren și cotele sunt foarte avantajoase pentru pariori. Faptul că poți paria strict pe numărul de puncte acumulate într-o partidă este un alt argument atrăgător. 

Cele mai multe pariuri pe baschet sunt plasate pe NBA, cel mai puternic campionat din lume. Varietatea pariurilor este de asemenea impresionantă, la anumite case de pariuri fiind disponibile peste 100 de opțiuni de pariere pentru o singură partidă. Și ligile importante din Europa primesc ceva atenție, împreună cu ligile mai puțin populare. 

Ei bine, tu pe ce sport preferi să pariezi? Îți vindem un pont: pentru câștiguri mărite te poți familiariza cu cât mai multe sporturi și în timp poți paria pe toate! Iar dacă nu ești neapărat fan al acestor sporturi, ai putea să pariezi pe jocuri ca la aparate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial