Slăbit rapid: Cele mai rapide și eficiente tratamente corporale

Indiferent de sezon, dorința doamnelor este să obțină reteta slăbitului rapid, rezultat oferit de cele mai rapide și eficiente tratamente corporale.

Slăbit rapid: Cele mai rapide și eficiente tratamente corporale

Indiferent de sezon, dorința doamnelor este să obțină reteta slăbitului rapid, rezultat oferit de cele mai rapide și eficiente tratamente corporale. Nutriționistul Wasim Nazer propune astăzi două terapii care, aplicate conform unui protocol corent și coerent, garantează cm și kilograme în minus, într-un timp scurt.

„Două dintre terapiile pe care le recomand persoanelor care sunt nemulțumite de felul în care arată sunt criolipoliza și velashape, desigur într-un protocol corect combinat cu alimentație adecvată. În momentul în care ajung pacientele la mine în cabinet, facem o analiză amănunțită, există situații când recomand și analize medicale. În funcție de rezultate, elaborăm împreună un plan alimentar personalizat completat evident de un protocol de terapii din cele amintite mai sus.', explică Wasim Nazer, specialist în Nutriție și Remodelare Corporală.

Criolipoliza este recomandată tuturor zonelor cu strat de grăsime

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.', explică Wasim Nazer.

Velashape îmbină 3 tehnologii

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.', conchide specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial