Rutina de igienă personală în cazul transpirației excesive, simplificată cu Odaban Antiperspirant Spray

Rutina de igienă personală este nelipsită din viața noastră, însă anumite afecțiuni sau probleme de sănătate pot veni cu diverse complicații.

Rutina de igienă personală în cazul transpirației excesive, simplificată cu Odaban Antiperspirant Spray

Rutina de igienă personală este nelipsită din viața noastră, însă anumite afecțiuni sau probleme de sănătate pot veni cu diverse complicații. Acesta este și cazul transpirației excesive (cunoscută și drept hiperhidroză), care pare că transformă rutina de igienă personală într-un proces complex, anevoios și deloc satisfăcător. În ajutorul tău vine Odaban Antiperspirant Spray – aliatul împotriva hiperhidrozei care îți va transforma rutina de igienă personală dintr-o corvoadă într-un moment de răsfăț pentru tine!

Hiperhidroza pe scurt

Când vine vorba de hiperhidroză, poți afla tot ce trebuie din doar două cuvinte – transpirație excesivă. Această afecțiune se manifestă prin prezența unei cantități excesivă de transpirație, peste limita normală, în situații care nu impun organismului reacții de eliminare a căldurii în vederea răcirii acestuia. Poate apărea în lipsa unor factori comuni (care cauzează transpirația în mod normal), precum diverși stimuli externi sau fluctuații de temperatură.

Se estimează că hiperhidroza afectează aproximativ 1% din populația globală, manifestându-se preponderent în rândul tinerilor adulți cu vârsta între 18 și 40 de ani. Aceasta poate fi sistemică (prezentă pe întregul corp) sau localizată (în anumite regiuni, precum axila, palmele, tălpile). În plus, în funcție de cauza ce stă la baza manifestării acestei afecțiuni, poate fi primară (nu are o cauză clară, nefiind declanșată de stimuli externi, temperatură sau boli) sau secundară (cauzată de tratamente medicamentoase, infecții sau diverse afecțiuni endocrine, metabolice sau neurologice).

Hiperhidroza poate spori riscul de apariție a infecțiilor la nivelul pielii, în special în zonele corpului unde se manifestă cel mai des. Însă se poate considera că efectele adverse resimțite cel mai puternic sunt cele privind viața socială. Se consideră că hiperhidroza duce la o scădere semnificativă a calității vieții, întrucât afectează încrederea de sine și dorința de a relaționa în public cu persoane necunoscute sau chiar cu cei dragi.

Odaban Antiperspirant Spray – detalii și beneficii

Produsele potrivite pentru această problemă îți vor simplifica întreaga rutină de igienă personală. Printre acestea se numără și Odaban Spray Antiperspirant, produs recomandat în special pentru hiperhidroza axilară. Cu un conținut de clorhidrat de aluminiu în concentrație de 20%, într-o bază de alcool denaturat și silicon PEG-12 dimethicone, acesta asigură protecție intensă și de lungă durată, având o eficacitate dovedită de până la 90% după numai 3 aplicări.

Aluminiul este ingredientul-cheie, însă nu trebuie să te îngrijoreze cu privire la posibilele riscuri asupra sănătății. Acesta nu se absoarbe în piele și rămâne la suprafața pielii, unde formează un complex insolubil împreună cu proteinele din piele. Acesta contribuie la reducerea glandelor sudoripare; astfel, se reduce semnificativ și producerea de transpirație.

Spray Antiperspirant nu necesită aplicare zilnică. În primele săptămâni de utilizare, acesta trebuie aplicat de 3-5 ori pe săptămână (în funcție de cat de repede pare că se duce efectul), seara, înainte de culcare, obligatoriu pe pielea uscată. Ulterior însă, cu cât pelicula complexului de aluminiu devine mai puternică, produsul necesită doar 1-2 aplicări pe săptămână. Pentru rezultate optime, acesta trebuie combinat cu un deodorant obișnuit, de aplicat a doua zi dimineața.

Beneficiul primar al Odaban Spray Antiperspirant este, de departe, efectul împotriva hiperhidrozei. Însă pe lângă acesta, mai menționăm și alte beneficii secundare: este ușor de aplicat; nu lasă urme pe haine, întrucât nu conține pudră; este incolor și inodor (nu conține parfum); poate fi folosit și de femei, și de bărbați; este hipoalergic și recomandat pentru toate tipurile de piele. De asemenea, chiar dacă utilizarea principală este pentru axilă, produsul poate fi folosit și pentru a reduce și chiar opri transpirația la nivelul tălpilor.

Rutină de igienă personală fără bătăi de cap

Grație acțiunii puternice împotriva hiperhidrozei, Odaban Spray Antiperspirant îți va îmbunătăți semnificativ viața, începând cu stresul asociat rutinei de igienă personală. Nu va mai fi nevoie să folosești numeroase produse de mai multe ori pe zi și să testezi continuu antiperspirante sau deodorante noi. Acum te poți reorganiza, astfel încât întregul proces să fie unul de răsfăț pentru trup și suflet!

Însă pentru a te bucura pe termen lung, trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, așa cum am menționat, Odaban Spray Antiperspirant trebuie aplicat după nevoile corpului tău: la început de 3-5 ori pe săptămână, apoi de 1-2 ori. Acesta se poate combina cu un deodorant obișnuit, pe care să îl aplici dimineața. Dușurile zilnice sunt, în continuare, esențiale, însă nu trebuie să te mai stresezi cu ideea de a necesita mai multe dușuri într-o zi!

Pe lângă acestea, orientează-te și către anumite aspecte ce țin de stilul tău de viață:

– caută să elimini stresul și, în general stările emoționale puternice (nervozitate, anxietate, iritabilitate, agitație;

– limitează fumatul, consumul de alcool, cafea și de alimente picante sau bogate în sare, grăsimi sau zaharuri procesate;

– poartă haine din bumbac, care să lase pielea să respire;

– hidratează-te corespunzător – caută să bei 2 litri de lichide pe zi (ideal apă).

Transformă-ți rutina zilnică într-un moment plăcut pentru tine și scapă de stresul asociat hiperhidrozei, cu ajutorul produsului potrivit – Odaban Spray Antiperspirant! Produs disponibil în toate farmaciile din țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial