Rochiile de mireasă sirenă, „fericirea” pe care o îmbraci în cea mai mare zi din viața ta!

Cu un croi aparte, ce imită formele unei clepsidre, aceste creații senzaționale îmbrățișează pasional curburile perfecte ale corpului.

Rochiile de mireasă sirenă, "fericirea" pe care o îmbraci în cea mai mare zi din viața ta!

Poveștile cu sirene nu și-au pierdut deloc din farmecul mitic odată cu trecerea timpului. Copii sau adulți, sunt fascinați mereu de aceste ființe fabuloase despre care se spune că prin cântecele și frumusețea lor, îi ademeneau pe corăbierii ce cutezau să se avânte pe întinderile de ape. Plecând de la mitologia greacă, designerii au dorit să surprindă magia acestor personaje într-o vestimentație care să îți taie răsuflarea de la prima vedere. Astfel, au fost realizate irezistibilele rochii de mireasă sirenă. 

Sirene pentru un eveniment de elită

Cu un croi aparte, ce imită formele unei clepsidre, aceste creații senzaționale îmbrățișează pasional curburile perfecte ale corpului. Silueta de zeiță este evidențiată într-un mod sublim de materialele naturale tăiate atent pentru a urmări fiecare unduire a celei ce alege să îmbrace unul din modelele acestor colecții impresionante. Dacă îți doreai să duci evenimentul tău la cel mai înalt nivel de eleganță și rafinament, cu rochii de mireasa sirena, visul îți va fi îndeplinit. Optează pentru aceste ținute și vei fi asemănată cu divele de pe covorul roșu.   

Desigur, pentru a purta o astfel de vestimentație trebuie să îndeplinești anumite criterii. Pe lângă personalitatea curajoasă și îndrăzneață de care trebuie să dai dovadă, mai trebuie să te asiguri că și înălțimea și dimensiunile corporale te recomandă pentru aceste piese de elită. Dacă ai umerii largi, stilul sirenă este o alegere excelentă pentru tine! Planul superior al corpului va crea în acest mod o simetrie cuceritoare cu planul inferior, reliefând magnific feminitatea formelor și puterea de seducție. 

Înălțimea joacă, de asemenea, un rol important în alegerea unei rochii de mireasă sirenă. Stilul avantajează îndeosebi femeile mai înalte, croiul creând o iluzie și mai mare de înălțime. Ai putea să contești însă această regulă, argumentând cu aparițiile uluitoare ale divelor minione, care reușesc să suplimenteze diferența de centimetri cu ajutorul unor pantofi cu tocul înalt. Nu este nimic greșit în această ipoteză, însă trebuie să ai mereu în vedere echilibrul dintre volume și forme. Regula de bază pentru a arăta sublim în aceste ținute constă în realizarea unei armonii perfecte între liniile corpului.

Colecții în vogă în 2023

În colecțiile de rochii de mireasă sirenă din 2023 vei găsi o multitudine de modele care pot îndeplini orice preferință în materie de modă. Cu sau fără trenă, cu decolteu în V sau rotund, cu spatele gol sau acoperit, cu sau fără mâneci, în categoria rezervată sirenelor, vei remarca stiluri dintre cele mai spectaculoase, capabile să avantajeze miresele ce iubesc acest croi. La o analiză rapidă. vei remarca că numeroase colecții pun accent pe ținutele cu mâneci lungi, cu fuste fit-and-flare și cu decolteuri în V. Aceste modele pot include trenă și sunt adesea realizate din dantelă guipure pentru un aspect super elegant. 

Plaja acestor piese vestimentare nu pare să accepte însă nicio limită. Designerii vin anual cu propuneri din cele mai autentice, care sfidează imaginația. De la rochiile ce cuceresc prin simplitate până la cele sofisticate, cu broderii florale lucrate manual sau cele cu pietre aplicate, orice model ai alege îți va asigura succesul garantat. 

Poți opta pentru rochii de mireasă sirenă cu inserții transparente sau din dantelă, cu spatele gol sau cu decolteuri senzuale. Ai la dispoziție o gamă atât de diversificată de produse, încât este imposibil să nu găsești fix modelul pe care îl cauți. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial