Produse care să nu îți lipsească din ”trusa” de înfrumusețare

Îți dorești să ai un aspect de invidiat și îngrijit până la cele mai mici detalii? Să poți să ”retușezi”, la nevoie, unele mici imperfecțiuni care îți pot strica buna dispoziție, chiar și atunci când ești plecată de acasă?

Produse care să nu îți lipsească din ”trusa” de înfrumusețare

Îți dorești să ai un aspect de invidiat și îngrijit până la cele mai mici detalii? Să poți să 'retușezi', la nevoie, unele mici imperfecțiuni care îți pot strica buna dispoziție, chiar și atunci când ești plecată de acasă? Atunci poate că ar trebui să îți faci o listă cu cele mai importante produse care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de frumusețe. O poți lua cu tine atunci când ieși în oraș cu prietenele sau la un party. 

Machiajele, produsele pentru îngrijirea pielii și, de ce nu, un lac de unghii sau o pilă, sunt produsele care nu trebuie să îți lipsească din geantă. Iată care sunt toate cosmeticele pe care trebuie să le ai într-o trusă de înfrumusețare:

Apa termală

Dacă ești adepta unui machiaj natural, în zilele toride ale verii ar fi bine să ai în trusa de frumusețe o apă termală. Te va ajuta să îți răcorești tenul, întrucât o poți pulveriza peste un machiaj minimalist, fară că acesta să se deterioreze. Spray-ul cu apă termală ajută la hidratarea pielii, împrospătează tenul și răcorește. Multe femei o folosesc și ca finish pentru machiaj, ea fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. 

Corector

Din trusa de înfrumusețare nu trebuie să lipsească nici corectorul. Există anticearcane pentru corectarea imperfecțiunilor și a zonelor întunecate de sub ochi care se pot reaplica pe durata unei zile, deoarece au o textură lejeră, astfel că nu încarcă tenul și nici nu se strâng. 

BB Cream

Dacă folosești BB cream, află că și pe acesta îl poți reaplica pe față, la nevoie. Îți va uniformiza culoarea tenului și va acoperi micile imperfecțiuni. Dacă alegi nuanța care ți se potrivește, un BB cream te va salva mereu din situațiile nedorite, iar machiajul tău va arăta proaspăt în orice moment. 

Pudra 

Acest produs de machiaj te ajută să scapi de luciul inestetic ce apare în cazul tenului gras, pe parcursul unei zile. Poți alege o pudră pulbere, translucidă, care să nu încarce prea mult tenul pe timpul verii. 

Șervetele matifiante

Și acestea sunt aliatul unui ten gras. Șervețelele absorb sebumul de pe față, lăsând tenul matifiat.

Ruj 

A picture containing clothing, hairpiece, indoor, pink

Description automatically generated

Fară doar și poate cel mai comun produs care se regăsește în trusa de frumusețe a unei femei este rujul. Acesta poate fi aplicat pe buze ori de câte ori se dorește. Însă, este bine să știi că pentru reaplicarea rujului este nevoie mai întâi să ștergi stratul existent cu un șervețel. Refă conturul cu ajutorul creionului de buze (dacă folosești un astfel de produs) și apoi aplică din nou culoarea de ruj preferată. 

Pila pentru unghii

Un colț de unghie rupt sau o unghie agățată este unul dintre coșmarurile femeilor care au grijă de aspectul lor exterior. Pentru că următoarea vizită la salonul de manichiură poate fi departe de un astfel de moment nefast, poartă întotdeauna în trusa de frumusețe o pilă pentru unghii. Astfel, vei putea rezolva, pe moment, problema unei unghii deteriorate. 

Lacul de unghii

Dacă folosești lacuri de unghii clasice, și nu o ojă semipermanentă, ai putea să te confrunți cu problema ojei sărite de pe unghii. Pentru a te asigura că acest lucru nu se întâmplă 'când ți-e lumea mai draga', fii atentă să pui în trusa de beauty și culoarea lacului de unghii pe care îl porți. Astfel, în caz de urgență, îți vei putea retușa manichiura.

Crema de mâini

La fel ca rujul, crema de mâini este unul dintre cele mai des întâlnite cosmetice în trusa de frumusețe a unei femei. Pentru că mâinile sunt cele care intră în contact, zilnic, cu mii și mii de suprafețe, obiecte și bacterii, este nevoie să le îngrijim cum se cuvine. Spălatul des pe mâini sau utilizarea dezinfectanților duc la uscarea mâinilor, așa că pentru întreținerea lor este nevoie să folosim o cremă hidratantă. Aceasta poate fi reaplicată ori de câte ori se dorește pentru mâini catifelate și cu aspect tânăr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial