Primăvara e și mai verde cu TEX. Noua colecție capsulă de sezon completează linia de haine sustenabile

Dacă primăvara s-a instalat rapid, un lucru este sigur – trebuie să îți reîmprospătezi garderoba!

Primăvara e și mai verde cu TEX. Noua colecție capsulă de sezon completează linia de haine sustenabile

Pe lângă culorile delicate, impremeurile florale, texturile fluide și croielile lejere, dar și hainele comode și perfecte pentru momente de relaxare mult așteptate, printre tendințele acestui sezon se numără și responsabilitatea. Pentru că un look reușit este cu atât mai de efect atunci când are un impact pozitiv nu doar asupra încrederii de sine, cât și a mediului înconjurător. 

TEX știe acest lucru și, tocmai de aceea, lookbook-ul acestui sezon îmbină stilul cu responsabilitatea. Noua colecție TEX te ajută să-ți completezi garderoba cu clasicele piese fresh pentru primăvară – bluze navy, jeanși, rochii, dar și haine pentru copii și întreaga familie, practice și versatile, potrivite pentru fiecare moment în care vrei să te simți ca cea mai bună versiune a ta. 

În plus, anul acesta, TEX te invită să descoperi și noua colecție capsulă de Paște, dedicată momentelor de sărbătoare alături de cei dragi cu articolele tematice. 

Maximizează stilul, reduce impactul asupra mediului înconjurător cu hainele TEX 

Cu fiecare nouă colecție, TEX continuă demersurile pentru o modă sustenabilă, sub umbrela TEX Responsabil, realizând haine prietenoase cu mediul și având în vedere patru piloni: Bio, Reciclat, Waterless și Protejarea pădurilor. 

Piesele TEX BIO sunt realizate din bumbac obținut din agricultură ecologică, TEX promițând ca până în anul 2025, 50% din produsele lor textile din bumbac vor fi fabricate în totalitate în mod ecologic. 

Piesele TEX Reciclat sunt realizate din materiale reciclate, având ca scop protejarea resurselor planetei și limitarea impactului pe care omul și activitățile sale le au asupra mediului. 

TEX Waterless a luat naștere din dorința de proteja resursele planetei, realizând astfel hainele prin diferite procedee mai puțin poluante, care reduc consumul de apă folosit în mod normal. Toate piesele din denim TEX sunt Waterless.  

Prin procesul TEX de Protejarea Pădurilor, hainele nu mai trec prin etapa de vopsire, culoarea fiind integrată direct în procedeul de fabricare. Astfel, este consumat mai puțin CO2, mai puțină apă și mai puțină electricitate decât în modul clasic de fabricare.

Noua capsulă de Paște, pentru momente de sărbătoare alături de cei dragi

Alături de colecția dedicată sezonului, TEX lansează cu ocazia sărbătorilor pascale o colecție capsulă, jucăușă și cu ilustrații tematice, disponibilă de la 1 aprilie în toate magazinele Carrefour, cât și online site-ul Carrefour. 

Colecția este alcătuită din tricouri, pijamale și haine pentru cei mari și cei mici, în culori pastelate și imprimate cu personaje îndrăgite, precum iepurașul de Paște.

TEX știe că hainele pe care le porți au puterea de a te face să te simți cel mai bine în momentele cele mai importante din viața ta. Acum, outfit-ul tău îți poate da și puterea de a face bine, în timp ce te simți bine. Întâmpină și tu noul sezon în stilul tău și alege un look fresh și responsabil cu mediul înconjurător, cu noua colecție TEX. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial