Pălărie sau căciulă pentru fiecare copil

Pălăria și căciula sunt accesorii moderne și necesare în garderobă fiecăruia.

Pălărie sau căciulă pentru fiecare copil

Pălăria și căciula sunt accesorii moderne și necesare în garderobă fiecăruia. Pentru copii, este o parte obligatorie a îmbrăcămintei, fie că este vară fierbinte sau iarnă aspră. Pălăria sau căciula pentru copii îi protejează pe cei mici de căldura și frig, astfel încât fiecare joc sau plimbare în aer liber să fie fără griji.  

În magazinele specializate cu articole pentru KIDSO găsești o pălărie copii și o căciulă pentru fiecare copil. Varietatea este grozavă – în funcție de sezonul sau vârsta domnului și domnișoarei. Oricare ar fi modelul de pălărie, aceasta ar trebui să fie confortabilă pentru copilul mic. Condiția poate fi îndeplinită cu ușurință, este suficient ca accesoriul să fie din materiale de calitate, să fie bine realizat și croit cui îi este destinat.       

Pălărie sau căciulă, în funcție de sezon

Atât căciulile de iarnă, cât și pălăriile de vară, nu trebuie să strângă capul micuțului. Modelele care protejează suficient de bine urechile și fruntea copilului sunt potrivite pentru frig. Cele mai potrivite materiale sunt bumbacul sau lâna, care protejează împotriva frigului.  

Copiii nu trebuie să rămână fără căciulă în zilele geroase, pentru că trupul celor mici pierde căldură mult mai repede decât cel al adulților. Acest lucru este valabil mai ales pentru bebeluși. Pe piață există modele din bumbac sau lână, care le țin de cald și dar nici nu lasă capul să se încălzească prea mult.    

Modelele populare au forma de animale sau sunt decorate cu elemente suplimentare vesele, precum ochi și urechi, șnururi pentru o mai mare stabilitate etc.    

La pălăria de vară, periferia este deosebit de importantă pentru a proteja ochii și gâtul copilului de soare. Țesăturile care nu transpiră sunt recomandate pentru acest sezon, pentru a nu irita pielea delicată a bebelușului. Pălăriile de paie, șepcile cu cozoroc și cele cu franjuri mai mici se găsesc pe piață.  

Vara, copilul nu trebuie lăsat mult timp la soarele fierbinte și sub influența razelor UVA și UVB. Dar este bine pentru el/ea să se joace în aer liber, ceea ce necesită îmbrăcăminte adecvată și protecție solară.  

Cum să alegi pălăria potrivită pentru copii?

Pentru copii, cea mai bună pălărie este una confortabilă și realizată din materiale de calitate. Tendințele modei oferă o varietate de culori și modele, care în cele mai multe cazuri sunt articole unisex. Mai important este să fie potrivită pentru perioada în care va fi purtat. La pălăriile și căciulile pentru copii, modelele sunt vesele și colorate, iar compromisurile cu calitatea nu sunt permise.    

Un succes total sunt pălăriile, care au borul mic și sunt purtate de fete și băieți. Celălalt model atemporal sunt șepcile de baseball cu logo sau inscripție. Modelele fine din bumbac sunt de asemenea populare.  

Iar pentru copiii mai mici, cele mai populare sunt modelele de iarnă, care protejează bine capul de frig și au șnururi suplimentare de prindere. Fetele se bucură de modele cu elemente suplimentare, precum perle, puf sau elemente sclipitoare.Domnișoarele sunt foarte îngrijite cu beretă, iar domnii cu șapcă.  

Anul acesta modelele cu personaje preferate și logo-uri ale unor mărci celebre sunt din nou relevante. Ele sunt cel mai adesea alese în combinație cu o eșarfă, mănuși și jachetă. Iar la modelele de vară culorile acestora se asortează cu hainele, costumele de baie sau pantofii.   

În ceea ce privește culoarea, toate modelele sunt permise. În ceea ce privește siguranța copilului, culorile luminoase și strălucitoare sunt mai bune pentru a vedea copilul de departe. Aproape nu există culori strict feminine sau masculine, este mai mult o chestiune de gust și preferințe. 

Pălăria sau căciula este un accesoriu util și la modă, care este un element al îmbrăcămintei de zi cu zi a fiecărui copil. Pe lângă faptul că acestea completează perfect hainele în fiecare anotimp, pălăria sau căciula oferă siguranță și lipsă de griji în privința copiilor. În timp ce pentru bebeluși și copiii mai mici este aproape obligatoriu, pentru copiii mai mari este parte a ținutei, o expresie a stilului lor emergent.    

 Fotografii: Kidso, pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial