(P) The more the merrier

(P) The more the merrier

Fotografii: Alexandru Roșieanu

Realizator: Maurice Munteanu

Anca Sînă Serea și Adrian Sînă, împreună cu cei cinci copii ai lor, au fost protagoniștii unui pictorial în care veselia a fost cuvântul de ordine. Iar piesele vestimentare din colecțiile Tommy Hilfiger pentru sezonul primăvară-vară au întregit atmosfera.

Colecțiile prezentate sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger, Tommy Jeans și Tommy Kids selecționate.

Machiaj: Andreea Ghencea;

Coafură: Sorin Papaioc.

Interviu de Crina Alexe

Elle: Care este relația ta cu moda?

Anca Sînă Serea: Aș descrie relația mea cu moda ca fiind una destul de activă și constantă, mai ales datorită job-ului, dar nu una în care investesc sume colosale, ci mai degrabă una în care încerc să păstrez un echilibru între calitate, tendințe și costuri. Dar trebuie să mărturisesc că am avut și perioade în care făceam adevărate pasiuni pentru niște obiecte vestimentare.

Adrian Sînă: Sunt pasionat de haine de când mă știu. Îmi place să port lucruri deosebite, caut lucruri deosebite, încerc să fac combinații îndrăznețe, pe care, uneori, lumea din jurul meu nu le înțelege.

Elle: Cum îți alegi hainele, pe ce criterii?

A.s.s.: În primul rând, aș spune că în funcție de personalitatea mea. Îmi plac tex­turile fine, lucrurile feminine, fluide, rochia fiind piesa predominantă în garderoba mea. Aș merge chiar pe o linie ușor conservatoare: cămășile frumoase, bluzele din mătase, pan­talonii cu talie înaltă, trenciurile, sacourile în culori diferite și neapărat tocurile foarte înalte! Dar atunci când sunt cu cei mici și avem diverse preocupări specifice vârstei și pasiunilor lor, hainele mi le adaptez clar în funcție de cât de activi suntem.

A.s.: Încerc să aleg lucruri simple, dar complicate în același timp. De regulă, caut un obiect vestimentar simplu și încerc să-l pun în valoare cu o încălțăminte ciudată sau colorată.

Elle: Copiii voștri au preocupari legate de modă? Îi sfătuiți când vine vorba de alegerea hainelor și a ținutelor?

A.s.s.: Copiii sunt pasionați de modă în măsura vârstei lor. Până acum, cea mai activă este sarah, o adevărată domnișoară care știe exact ce vrea atunci când merge la cumpărături, dar împreună luăm cele mai bune decizii. Cei mici deocamdată se lasă ajutați de noi, iar david pare mai atras de stilul sport-casual.

A.s.: Eu sunt atent la hainele copiilor și îmi place să le iau lucruri cool și îndrăznețe. Îmi place să o îmbrac pe ava, de exemplu, mi se pare că atitudinea ei o ajută mult să fie cool, indiferent ce poartă. Sarah deja are un stil aparte. Ea se îmbracă singură, știe cum să combine fustele cu hanoracele. Sarah e cool! David, spre exemplu, zice mereu că el vrea ca hainele lui să fie plain toate. Adică o singură culoare și e suficient, e clasic în sensul ăsta.

Elle: Cum ți-ai caracteriza stilul?

A.s.s.: Unul clasic, destul de safe, cu ele­mente adoptate din tendințele actuale.

A.s.: Un stil corect, aș zice eu.

Elle: Cum s-a schimbat stilul tău de-a lungul timpului?

A.s.s.: Eu sper că am evoluat, sigur nu sunt cea mai mare fashionistă, dar sunt pregătită mereu să aflu și să învăț lucruri noi.

A.s.: Cred că am devenit un pic mai ele­gant odată cu trecerea anilor. Și îmi place lucrul ăsta. Mie îmi plac sacourile, cămășile și pantofii. Îmi plac tricourile polo și panta­lonii chino.

Elle: Care sunt piesele-cheie din garde­roba ta?

A.s.s.: Rochiile, indiferent de sezon, cio­rapii de mătase, sandalele satinate, sacou­rile, jeanșii cu talie înaltă, hainele de cașmir supradimensionate.

Elle: Ți se pare că publicul te judecă și prin prisma alegerilor tale vestimentare?

A.s.: Nu m-am gândit la asta niciodată, dar sincer nu prea-mi pasă. Sunt unele obiecte din garderoba mea pe care publicul larg uneori nu le înțelege, dar pentru mine sunt elementare.

Elle: Cum ți se par hainele din colecția tommy hilfiger?

A.s.: Tommy hilfiger e clar genul meu: smart casual, îmi place croiul, îmi plac culorile și mai ales materialele. Cu tommy nu dai greș nicioadată!

Elle: Cum v-ați simțit la ședința foto pen­tru elle?

A.s.s.: A fost o zi minunată! Dacă sunt cu soțul meu și cu copiii mei nu am cum să nu mă simt bine! Ne plac ședințele foto, mai ales nouă, fetelor! Și abia așteptăm să repetăm experiența!

Interviu de Crina Alexe

Tot ce trebuie să știi despre colecțiile Tommy Hilfiger din sezonul primăvară-vară 2019 Womenswear collection rebels with a cause

Colecția Tommy Hilfiger primăvară 2019 pentru femei re-energizează stilurile clasice america­na cu o notă îndrăzneață și plină de culoare. Imagini emblematice din mediul academic al anilor ‘50, inclusiv puloverul inspirat de moștenirea ivy league east coast și tricoul polo, sunt reinterpretate în siluete neașteptate și combinații color-blocking captivante. Articolele de îmbrăcăminte sportive și pantalonii chino preiau conducerea, în timp ce confecțiile în carouri și croielile moderne propun culori pop și dungi. Elemente sustenabile, inclusiv firele textile reciclate și bumbacul organic, sunt prezente în întreaga colecție.

Tommy Hilfiger Tailored Collection Sartorial Traveler

Colecția Tommy Hilfiger tailored primăvară 2019 te invită într-o călătorie prin new york. Piese clasice incluzând blazer-ul, jacheta field și pelerina de ploaie sunt reimaginate din materiale impermeabile, cu un twist, pentru a trece cu ușurință de la o ocazie la alta. Costumele ușor de curățat sunt confecționate din materiale inovatoare, precum firele textile rezistente la șifonare și îndoire, în timp ce folosirea materialelor ușoare din in și bumbac adaugă o notă relaxată pieselor iconice, inclusiv smoking-ului. O colecție de elemente esențiale funcționale și moderne pentru viața în marile orașe.

Tommy Jeans Collection Alternative Prep

Colecția tommy jeans primăvară 2019 celebrează tradiția bogată a brand-ului în materie de denim, revigorând stilurile clasice americane cu o notă ireverențioasă. Siluetele preferate, precum modern tapered și mom jeans, sunt reimaginate în varianta din bumbac reciclat cu eco-spălări care folosesc mai puțină apă, mai puține substanțe chimice, mai puțină energie și finisaje second life. Stilurile sunt modernizate cu logo-ul iconic tommy hilfiger, amplasat în locuri neașteptate, și celebrează elementele sustenabile ale colecției cu patch-ul verde tommy jeans. Cămășile și tricourile stil oxford supradimensionate au imprimeuri în dungi, precum și culori pop ca lavanda și albastrul deschis, care adaugă o notă tinerească. O colecție cu un spirit rebel, cu care vor rezona fanii pieselor cool, premium, unice din denim.

Tommy Hilfiger Kids Collection Rebels With A Cause

Colecția Tommy Hilfiger primăvară 2019 pentru copii reinterpretează stilurile clasice americana cu un twist cool și plin de culoare. Stilurile emblematice, incluzând tricouri, rochii și pantaloni scurți, propun siluete moderne și relaxate, țesături buclate, dungi acadea și sloganuri pozitive. Carourile madras au un aer jucăuș, cu o paletă de culori purpuriu fuchsia și amplasări neașteptate, în timp ce materialele sustenabi­le, incluzând bumbacuri reciclate și organice, sunt prezente în întreaga colecție, pe măsură ce îmbrățișăm nostalgia trecutului, așteptând cu nerăbdare viitorul.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion