(P) Sustenabilitate, inovație și modernitate

Dacă până acum piesele Paisi reprezentau un must-have în garderoba oricărei fashioniste, colecția Shearling Paisi este un must-have  pentru orice iubitoare de sustenabilitate și modă circulară.

(P) Sustenabilitate, inovație și modernitate

 Frumos, elegant și modern, shearling-ul este un clasic timeless, care reușește să se adapteze cu ușurință noilor tendințe, fiind mereu în atenția celor care se încadrează în categoria celor preocupați de modă și estetică.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O jachetă sau un palton de bună calitate din blană de miel reprezintă o investiție atemporală, care va transcende tendințe sezoniere, păstrându-și în același timp, pe termen lung, aspectul și funcția, pentru a servi bine ani la rândul. Acest lucru l-a avut în vedere și Paisi în crearea noii sale colecții, mizând în același timp pe acest material sustenabil și pe inovație, prioritățile strategice ale brand-ului.

Noi ne-am îndrăgostit la prima vedere de această colecție, atât pentru aspectul său stylish, cu ajutorul căruia putem crea ținute dintre cele mai variate, cât și pentru materialele folosite. Pentru că, pe lângă produsele clasice din shearling precum cojoacele ușoare și versatile, Paisi mai propune și un material nou, blana tip lână. Materialul inovator este obținut prin tunderea blănii și prelucrarea firelor pe un suport textil ușor, care conferă o lejeritate aparte și bine venită materialului finit.

Ne aflăm în mijlocul toamnei, iarna bate la ușă, deci este momentul ideal pentru a avea în vedere piese călduroase realizate din materiale lejere. Iar frumusețea inerentă și confortul shearling-ului se potrivesc oricărui stil de viață și oricărui moment. De la ținute smart-casual pentru birou, la cele de toată ziua cu jeans, și până la cele cu rochii sparkly de seară, acest material este un fashion statement de care te vei bucura oricând.

Piesele Paisi se găsesc în:
✓  magazin Paisi din Băneasa Shopping City, aripa Feeria;
✓  atelier Paisi situat pe str. Erou Iancu Nicolae nr. 147, Voluntari;
✓  magazin Victoria Gallery din Băneasa Shopping City, București;
✓  magazin Victoria Gallery din City Park Mall, Constanța;
✓  E-shop: www.paisishop.ro.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion