(P) Știi cum să maschezi părul rar și subțire? Descoperă nanofibrele Toppik!

Cu toții ne dorim să avem un păr natural bogat și sănătos, cu toate acestea, căderea părului, respectiv subțierea firului de păr reprezintă una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă multe persoane.

(P) Știi cum să maschezi părul rar și subțire? Descoperă nanofibrele Toppik!

Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt diverse, de la stres la utilizarea unor produse incorecte, diverse probleme de sănătate sau înaintarea în vârstă. De exemplu, pe măsură ce îmbătrânim, părul, la fel ca pielea, îmbătrânește odată cu noi. Scalpul începe să producă mai puține fire de păr, iar firele de păr în sine devin mai subțiri. 

Din fericire și pentru această problemă există câteva soluții, unele dintre acestea fiind extrem de eficiente pentru mulți dintre cei care se confruntă cu ea. Produsele cosmetice cu nanofibre Toppik reprezintă una dintre cele mai inovative soluții în acest sens datorită modului de acționare și rezultatelor pe care le vei obține într-un timp foarte scurt. Pentru mulți, probabil cea mai rapidă variantă ar fi tăierea părului. Aceasta reprezintă una dintre modalitățile de a crea rapid iluzia unui păr mai bogat, cu mai mult volum, însă nu este o soluție eficientă pentru toată lumea, mai ales pentru cei cu părul scurt. Extensiile de păr sau perucile ar fi, de asemenea, soluții identificate de cei care se confruntă cu această problemă, însă nici acestea nu sunt agreate de toată lumea. 

Așadar, una dintre cele mai bune variante constă în utilizarea unor tratamente pentru renerarea și îndesirea firelor de păr, iar concomitent folosirea nanofibrelor Toppik pentru a masca părul rărit. În acest sens, este recomandată utilizarea unui șampon care să nu conțină alcool șau sulfați, deoarece aceste ingrediente pot fi foarte dure pentru păr și pot duce la subțierea firelor. Produsele precum Toppik reprezintă însă una dintre cele mai bune alegeri, acestea fiind compuse din cheratină de înaltă calitate. 

Toppik soluții care se observă!

Pachetul ideal pentru început, cu nanofibrele Toppik și accesorii, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi produse naturale pentru mascarea părului rărit printr-o modalitate inedită: nanofibrele conținute de aceste produse au o încărcătură electrostatică pe care firele de păr o atrag ca un magnet, scopul fiind acela de a obține un aspect de păr bogat, des și cu volumul potrivit. Mai mult decât atât, nimeni nu își poate da seama că cineva utilizează un tratament de mascare a părului, deoarece efectul este natural. 

Pachetul cu nanofibre de cheratină naturală, este însoțit de un fixativ conceput pentru întărirea rădăcinii și a legăturii create între nanoparticule, precum și un accesoriu care face mai ușoară aplicarea nanofibrelor Toppik. Cu produse naturale de acest fel, părul rărit și firele de păr subțiate nu mai reprezintă o problemă atât de gravă pentru nimeni, fie că este vorba despre femei sau despre bărbați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty