(P) Smartbalance, o companie care pune calitatea pe primul loc

(P) Smartbalance, o companie care pune calitatea pe primul loc

Smartbalance a intrat pe piață românească în anul 2015 iar din acel moment a fost o parte activă a  dezvoltării și popularizării mijloacelor de transport alternativ.  Încă de la începutul activității, compania s-a axat pe livrarea către beneficiarii finali a unor produse de înalta calitate, sigure și  aliniate cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Portofoliul de produse Smartbalance întotdeauna a inclus produse inovatoare care au reușit să  impresioneze încă de la prima afișare în public. Misiunea companiei este aceea de a oferi acces la produse de ultima generație la prețuri foarte bune tuturor celor care doresc să testeze cele mai noi produse din lumea tehnologiei.

Un portofoliu de produse bogat ce contribuie la protejarea mediului înconjurător

Vei putea să găsești o echipă gata să te ajute să alegi cele mai potrivite modele de hoverboard-uri, biciclete sau trotinete electrice, motociclete electrice și nu numai. Prin intermediul consultanței specializate vei putea să obții informații direct de la profesioniști și să te bucuri de numeroase ore de distracție. 

Vei putea să găsești produse destinate atât pentru adulți cât și pentru copii, deoarece aceasta companie pune un accent puternic pe oferirea unor produse potrivite pentru toate vârstele. Produsele sunt sustenabile și contribuie la protejarea mediului înconjurător, aspect foarte important având în vedere că poluarea a atins cote din ce în ce mai îngrijorătoare în ultimii ani. Toate mijloacele de transport alternativ din portofoliul de produse al companiei încurajează realizarea activităților în aer liber și să se utilizeze mai puțin mașină personală. 

La ora actuală, piață din România în ceea ce privește cererea de vehicule electrice este slab dezvoltată dar, Smartbalance contribuie la această mișcare pentru protejarea mediului înconjurător prin punerea la dispoziție unor vehicule ,,verzi'. 

Indiferent dacă ești în căutarea unui hoverboard sau a unei trotinete electrice, care sunt vedetele mijloacelor de transport alternativ modern, vei putea să găsești un model potrivit pentru necesitățile tale. Potrivite pentru o plimbare scurtă în timpul weekend-ului sau pentru deplasarea la servici și înapoi, reprezintă o soluție care te poate ajută să eviți problemele din trafic din fiecare zi și să ajungi la destinație într-un mod plăcut. 

Indiferent de planurile tale, vei putea găsi gadgetul potrivit pentru tine

Produsele de la Smartbalance sunt disponibile în numeroase modele și culori în tendințe care îndeplinesc chiar și cele mai înalte așteptări ale utilizatorilor. Sunt creatoare de bună dispoziție și pot asigura distracția pentru ore în șir.

Chiar și împătimiții de adrenalină și teste de curaj extrem pot să își potolească această sete cu ajutorul unor produse special concepute în acest scop, performanțe și pregătite pentru a-ți testa limitele. 

Smartbalance nu este doar un simplu magazin online deoarece poți vezi și testezi produsele care te interesează în showroom. Acesta este un avantaj mai ales dacă ai îndoieli în ceea ce privește alegerea modelului potrivit pentru a-ți pune planurile în funcțiune. Fiecare produs este atent selectat și corespunde atât cu legislația în vigoare cât și cu exigențele clienților. Indiferent ai nevoie de un cadou sau dorești te deplasezi folosind cele mai noi mijloace de transport electrice, vei putea sești totul într-un magazin online conceput special pentru oamenii care doresc se distreze dar și facă un bine mediului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle