(P) Secretul unui ten strălucitor și întinerit

Bine aţi venit în rândul celor care se bucură acasă de luxul şi confortul beneficiilor spa anti-îmbătrânire.

(P) Secretul unui ten strălucitor și întinerit

Tot ceea ce ai nevoie sunt doar câteva ședințe pe săptămână, a câte cinci minute, astfel încât ingredientele Nu Skin ageLOC să adreseze semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și să scoată la iveală look-ul tău întinerit.

Nu Skin Galvanic Spa Facial Gels cu ageLOC

Produsul Nu Skin Galvanic Spa Facial Gels, ce conține ingredientele brevetate ageLOC, ne ajută să adresăm la sursă semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii atunci când este folosit împreună cu ageLOC Galvanic Spa.

TEHNOLOGIA ageloc

Cu toții îmbătrânim diferit, dar înțelegând cum funcționează îmbătrânirea, este posibil să facem o diferență în modul în care îmbătrânim. Aceasta este magia tehnologiei ageLOC. Prin identificarea grupurilor cheie de gene care influențează acest proces în epidermă, știința ageLOC dezvăluie secretul menținerii pielii cu aspect întinerit.

PREZENTARE PRODUS

Este un proces simplu, în doi pași. Pasul de pre-tratament calmează și îngrijește pielea, îndepărtând impuritățile și pregătind pielea pentru aplicarea Treatment Gel, care urmează. În timpul pasului de Tratament, impuritățile vizate în timpul pasului de Pre-Tratament sunt scoase afară, în timp ce ingredientele ageLOC sunt trimise în piele. Iată: secretul a fost dezvăluit.

BENEFICIILE PRODUSULUI

Pre-Treat Gel

Atrage impuritățile; curăță porii.

Calmează și recondiționează pielea.

Treatment Gel with ageLOC

Îndepărtează impuritățile vizate în pasul de pre-tratament. 

Îmbunătățește hidratarea pielii și lasă pielea incredibil de catifelată, curată și împrospătată. 

Ingredientele ageLOC vizează sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menține un look întinerit și pentru a reduce aspectul îmbătrânit.

Ambele geluri

Revitalizează pielea cu rezultate vizibile pe care alții la vor observa – totul în doar câteva ședințe de cinci minute în fiecare săptămână.

Acționează împreună pentru a îmbunătăți strălucirea naturală a pielii prin îndepărtarea impurităților.

Pentru a obține rezultate optime, gelurile ar trebui folosite împreună cu ageLOC Galvanic Spa Device și cu ageLOC Face Conductor, această combinație lăsându-ți pielea proaspătă, hidratată și incredibil de moale și curată.

AgeLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa

Mic, inteligent și puternic, ageLOC Galvanic Spa de la Nu Skin reunește tehnologia inovatoare și ingredientele brevetate pentru a crea un dispozitiv anti-îmbătrânire cu adevărat modern. Folosit împreună cu produse precum Galvanic Facial Gels with ageLOC și Tru Face Line Corrector, Galvanic Spa adresează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, direct la sursă. Liniile și ridurile fine devin mai netede, tenul este împrospătat, lăsând un aspect frumos, tineresc.

Dispozitivul folosește un curent galvanic auto-reglabil, adesea întâlnit în spa-uri profesionale, pentru a ajuta la furnizarea către piele de ingrediente anti-îmbătrânire. Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru față, corp și scalp, acest dispozitiv de înfrumusețare cu acțiuni multiple, îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei case.

Cu un afișaj LED clar, ușor de utilizat, și ergonomie optimizată pentru a urmări mai bine contururile salpului, corpului și feței , Galvanic Spa este modern, intuitiv și ușor de utilizat. Secretele unui ten luminos, cu aspect întinerit, sunt la îndemîna ta – iar deblocarea lor nu a fost niciodată mai simpă.

DE CE ÎL VEI ADORA

 • Cercetările la laborator ne arată că utilizareă curenților galvanici poate ajuta la furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire către piele
 • Rezultatele Galvanic Spa împreună cu celelalte produse complementare sunt ușor de demonstrat.
 • Folosește ageLOC Galvanic Spa și produsele complementare pentru beneficii anti-îmbătrânire, totul în confortul propriei case.
 • Dispozitivul multifuncțional pentru față, corp și scalp cu patru conductori inter-schimbabili:
 1. Conductorul ageLOC® pentru față suprafaţă mai mare și conturată și canelată menține produsul în contact cu pielea, ajutând la furnizare în piele a ingredientelor ageLOC regăsite în gelurile noastre Galvanic Spa Facial Gels.
 2. Conductorul ageLOC® pentru zonele de focalizare – un cap plat, neted,în formă ovală, centralizează zona de contact de suprafață, asigurând un contact mai bun cu pielea, contribuind la furnizarea ingredientelor cheie ale Tru Face® Line Corrector către zonele specifice.
 3. Conductorul ageLOC® pentru corp – format din trei noduri rotunjite pentru a optimiza aria de acoperire a produsului, acest conductor este ușor de utlizat cu ageLOC Body Shaping Gel.
 4. Conductorul ageLOC® pentru scalp – acest conductor ce seamănă cu un pieptene alunecă cu ușurință prin păr, menținândînacelași timp contactul vital întreingredientele cheie ale Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum și scalpul tău.

Prin Conductorul ageLOC® pentru față special conceput, această combinație puternică este creată pentru a furniza până la de patru ori mai multe ingrediente ageLOC® pielii atunci când este folosită cu gelurile faciale Nu Skin Galvanic Spa System® cu ageLOC®, țintind semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii. Acum puteţi debloca secretul înfăţişării întinerite cu the ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II.

AgeLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II

Furnizează până la de 4 ori mai multe ingrediente ageLOC® pielii. 

BENEFICIILE produsului

 • Cercetarea de laborator demonstrează că aplicațiile cu curenți galvanici pot îmbunătăți furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire.

 • Instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II prezintă tehnologia brevetată ce utilizează patru conductori interschimbabili:

  1. Conductorul ageLOC® pentru față o suprafaţă mai mare, cu denivelări, menţine produsul în contact cu pielea oferind pielii cu de până la patru ori mai multe ingrediente ageLOC®.
  2. Conductorul pentru Tratament Localavând un capăt de tratare plat, neted, cu formă ovală, poziţionat în zona centrală a suprafeţei de contact, asigură un contact mai bun cu pielea ajutând la furnizarea ingredientelor cheie pentru zonele specifice.
  3. Conductor pentru Corp– trei capete rotunde pentru utilizare ușoară, împreună cu produse special formulate
  4. Conductorul pentru scalp acest conductor cu aspect de pieptene alunecă cu uşurinţă prin păr, menţinând în acelaşi timp contactul esenţial al ingredientelor cheie din Nutriol® Hair Fitness Treatment cu scalpul dumneavoastră.

Trăsături cheie

 • Utilizare intuitivă – nu trebuie să vă întrebaţi cum funcţionează. Durata şi polaritatea sunt pre-programate automat pentru a se ajusta în funcţie de aplicația selectată de dumneavoastră.
 • Ergonomie sporită noua formă a Conductorului ageLOC® pentru faţă este concepută pentru a urma mai bine contururile feţei în timp ce suprafaţa cu denivelări păstrează gelurile faciale în contact permanent cu pielea.
 • Se ajustează automat pielii dumneavoastră livrează cantitatea potrivită de curent pentru o aplicație mai eficientă.
 • Ecran luminat nou şi uşor de folosit, ecranul LCD include o pictogramă de fundal pentru a vă semnala că instrumentul este în modul activ.
 • Indicaţii audio emite un semnal acustic la fiecare 10 secunde şi prezintă notificare nouă pentru „end treatment' (tratamentul s-a încheiat) şi „low battery' (bateria este descărcată).
 • Baterii care pot fi înlocuite elimină cablurile, adaptoarele şi dependenţa de o priză electrică.
 • Garanție de doi ani de la data originală de achiziţionare.

Folosire/Aplicare

Folosiți instrumentul ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II cu gelurile faciale, Tru Face® Line Corrector, ageLOC® Body Shaping Gel și Nutriol® Hair Fitness Treatment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty