(P) Schimbarea în viața ta poate începe cu o saltea de yoga!

(P) Schimbarea în viața ta poate începe cu o saltea de yoga!

Yoga este o combinație între exerciții și meditație, care își propune să realizeze armonia între corp, minte și suflet. Odată obținut echilibrul interior, această tradiție indiană cu o vechime de 5 000 de ani permite activarea unor calități personale care mai înainte existau doar sub o formă latentă. 

Prin urmare, practicarea acestei discipline poate să aducă îmbunătățiri și schimbări importante în viața fiecărui practicant. Pentru exerciții perfecte, este esențial ca antrenamentul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Unul dintre elementele care îți pot fi de mare folos este o saltea pentru yoga cât mai confortabilă. Iată câteva dintre ofertele existente în magazinul online Sport-mag.ro!

F27B YOGI PLAN – un adevărat manual de yoga!

Pe suprafața acestei saltele sunt reprezentate nu mai puțin de 28 de posturi corporale diferite, specifice vechii discipline indiene care te ajută să îți menții trupul sănătos și să creezi o stare de bine în întreaga ființă. Dacă, ghidat de această saltea yoga, vei exersa fie și o singură astfel de poziție pe zi, la sfârșitul unei luni te vei bucura de beneficii vizibile!

Produsul este realizat dintr-un material gros, care absoarbe bine șocurile și oferă stabilitate, datorită suprafeței anti-alunecare. Astfel, utilizatorul beneficiază de siguranță totală în timpul practicii. Grosimea este suficientă pentru a oferi confort, dar și îndeajuns de mică pentru ca transportul saltelei oriunde ai nevoie să nu devină o problemă. Prin urmare, greutatea redusă, de numai 1,25 de kilograme, constituie un alt avantaj important.

Cu o lungime de 173 de centimetri și o lățime de 61 de centimetri, produsul poate fi cumpărat la prețul de 59 de lei. 

saltea yoga

INSPORTLINE MEDITA – cel mai atractiv imprimeu oriental

Insportline Medita este o saltea pentru yoga confortabilă, cu un imprimeu în stil oriental. Într-una dintre variantele disponibile, pe un fond de culori calde, pe care predomină galbenul, este redată silueta unei yoghine aflată într-o postură de meditație. Astfel, și concentrarea ta poate fi realizată mai ușor, în timpul exercițiilor.

Produsul este realizat dintr-un material de calitate superioară, care îl face ușor de manevrat și de întreținut. Această saltea yoga poate fi rulată în formă de cilindru, astfel încât să ocupe un spațiu minim, îndată ce ai terminat antrenamentul. Suprafața moale și plăcută la atingere face exercițiile foarte confortabile.

Lungimea este de 173 de centimetri, iar lățimea de 61 de centimetri. Greutatea este una ideală, de numai 750 de grame. Este disponibilă la un preț de 86 de lei, redus de la prețul inițial de 119 lei. 

INSPORTLINE SUNSHINE – combinație de piele și cauciuc natural

Fabricată din cauciuc rezistent, această saltea este ușor de curățat și are partea de jos antiderapantă. În plus, cauciucul prezintă avantajul de a o face suficient de grea, astfel încât să nu se deplaseze deranjant în timpul exercițiilor și nici să nu se înfășoare prea greu.

Partea superioară din piele este moale și oferă un confort maxim. Se dovedește ideală atunci când este folosită drept saltea pentru yoga, însă este potrivită și pentru pilates, aerobic și alte activități sportive. Produsul are lungimea de 183 de centimetri și lățimea de 61 de centimetri. Greutatea este 2,7 kilograme. Prețul este de 209 lei, redus de la 279 de lei. 

Folosind aceste produse, îți va fi mai ușor să realizezi fiecare postură corporală și, în acest fel, să faci pași importanți spre obținerea armoniei interioare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle