(P) REPLAY

Reinventează garderoba noului sezon prin cele mai cool piese din colecția Replay! Tot ce trebuie să faci în continuare este să le mixezi cu curaj între ele! Produsele Replay se găsesc în magazinul din AFI Cotroceni și Replay ParkLake.

(P) REPLAY

Replay îţi propune în acest sezon nu doar cele mai cool ţinute, derivate direct din stilul inconfundabil al cartierului Silver Lake din Los Angeles, dar odată cu ea, duce şi cercetarea şi inovaţia în ceea ce priveşte tehnologia din spate la un nou nivel! Linia de denim Ice Blast de exemplu se distinge printr-un tratament cu cristale de gheaţă, care păstrează luminozitatea culorilor, reducând astfel volumul necesar de apă cu 80%! Alături de Ice Blast, mai ai la dipoziţie şi liniile Aged, Laserprint sau Maestro, aceasta din urmă fiind şi linia premium, în care se disting ţesăturile decorate cu inserţii din piele sau broderie. Black Holiday, Sport Deluxe, Customized Icons şi Paradise Cove sunt alte linii care se disting în cea mai recentă colecţie Replay.

Iar dacă deja te gândeşti că iubitul tău s-ar putea să fie gelos pe noua ta garderoba tipică pentru L.A., trebuie să ştii că şi el se poate răsfăţa cu piese din noua colecţie, mai ales cu piese de rezistenţă ca jacheta biker din piele cu căptuşeală din bumbac, tricourile polo, cardigan-uri cu fermoar sau evident, clasicii jeanşi Replay!

Pe scurt, cu Replay poţi adera cu uşurinţă la un life-style tipic californian, iar partea cea mai bună este că poţi obţine asta printr-o vizită rapidă la unul dintre magazinele din AFI Cotroceni și Replay ParkLake.

KIMONO DIN MĂTASE, REPLAY

BOTINE DIN PIELE ȘI MATERIAL TEXTIL, REPLAY

JACHETĂ DIN PIELE, REPLAY

BLUZĂ DIN BUMBAC, REPLAY

JEANS DIN BUMBAC, REPLAY

ROCHIE DIN DENIM, REPLAY

SANDALE DIN PIELE CU APLICAȚII, REPLAY

PANTALONI DIN BUMBAC, REPLAY

JACHETĂ DIN BUMBAC, REPLAY

TRICOU DIN BUMBAC, REPLAY

 
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion