(P) Rejuvenarea pleoapelor și reducerea ridurilor fără bisturiu!

Se spune că ochii reprezintă oglinda sufletului, dar ce faci atunci când timpul își pune amprenta asupra lor? Pielea din jurul ochilor necesită o îngrijire complexă și delicată, fiind mult mai subțire și predispusă astfel la pierderea elasticității și la slăbirea musculaturii.

(P) Rejuvenarea pleoapelor și reducerea ridurilor fără bisturiu!

Ca urmare, excesul de piele se adună deasupra și sub pleoape, modificând astfel forma sprâncenelor și conturul ochilor. Și știm bine că orice persoană își dorește să aibă o privire cât mai deschisă și reîmprospătată. 

De aici și până la numeroasele ore din viață petrecute în magazinele de cosmetice sau lângă rafturile cu produse de îngrijire, este doar un pas. Cântărești, compari și citești etichete încercând să te hotărăști care produs este cel cu efect magic. Cum era de așteptat, rezultatele imediate întârzie să apară. Pentru că o rutină corectă de îngrijire a pielii necesită mult timp și multă răbdare. Și nu în ultimul rând, consecvență. 

Din fericire, grație tehnologiei Acu Pulse de ultimă generație, poți obține imediat un aspect al feței mai energic și odihnit.

Rejuvenarea pleoapelor este cea mai rapidă procedură care oferă rezultatele uimitoare mult așteptate.

Acu Pulse este o nouă platformă completă, ablativă și de refacere care acoperă nevoile de sănătate ale femeilor. Dezvoltat de Lumenis, pionier în tehnologiile bazate pe energie, abordează o gamă largă de probleme estetice și chirurgicale. Și asta nu e tot! De acum ai ocazia să îți restabilești încrederea, pentru că Acu Pulse a ajuns la Clinica Dr. Claudia Petrea

Mai mult decât atât, este singurul tratament nechirurgical care elimină o parte din excesul de piele de la nivelul pleoapelor. Dar beneficiile nu se termină aici! Îmbunătățirea radicală a texturii pielii, depigmentarea ei și reducerea ridurilor fine reprezintă rezultatele de care te vei bucura o lungă perioadă de timp! 

Dar totuși, cum funcționează?

Acest dispozitiv laser trimite o lumină precisă în zonele vizate, fără a afecta țesutul adiacent, astfel că te poți întoarce la activitatea obișnuită și la viața socială în cel mai scurt timp.

Pentru o siguranță sporită, fasciculul laser poate fi folosit în mod fractionat. În acest caz, acesta este împărțit în mai multe fascicule cu diametru mic, precum acele, care penetrează pielea în puncte multiple. Pielea sănătoasă dintre fasciculele laser din modul fracționat ajută la o vindecare mai rapidă și reduce riscul apariției arsurilor, cicatricilor si pigmentării neregulate.

Rejuvenarea pleoapelor este o procedură non- chirurgicală cu laser CO2, prin care se obțin îmbunătățiri de lungă durată asupra excesului de piele de la nivelul pleoapelor și din jurul ochilor. 

Fasciculul laser emis sub formă de coloane verticale produce o creștere bruscă a temperaturii intracelulare și induce vaporizarea țintită a țesutului și coagularea în țesutul încojurător. Procesele de vindecare externe și interne stimulează formarea de colagen și elastină. Acest lucru conferă zonei tratate un aspect mai tineresc și funcțional. Efectul de renivelare, întindere și tonifiere se obține prin înlăturarea excesului de piele de circa 2-5 mm, eliminând astfel nevoia de a mai exciza chriurgical tegumentul propriu zis. 

Rezultate uimitoare fără durere? Da! După curățarea și dezinfecția zonei ce urmează a fi tratată, se aplică pe piele crema anestezică, etapă care durează 30-60 minute. Ulterior, pielea anesteziată va fi țintită succesiv cu fascicule laser ultrapulsate.

Ce se întâmplă în continuare?

Acum are loc adevărata magie. După ședința cu laser, pielea rămâne ușor roșie câteva zile. Dar nu îți face griji! Acest lucru confirmă faptul că procesul de vindecare mai profund este deja în desfășurare. Inițial, zona tratată are un aspect întunecat, parcă bronzat, timp de 3-7 zile, în funcție de intensitatea tratamentului și se exfoliază natural prin înlocuirea cu o piele nouă. 

Contracția colagenului indusă de căldură și crearea de micro-leziuni controlate în dermul papilar declanșează neocolageneza și reepitalizarea. 

Pe scurt, fibre noi de colagen continuă să fie sintetizate timp de până la 6 luni după procedură. Practic, te vei bucura de îmbunătățirile suplimentare chiar și după faza imediată de vindecare!

Ca și în cazul altor proceduri estetice, este recomandată fotoprotecție riguroasă timp de minim 4 săptămâni pentru a scădea riscul apariției petelor pigmentare. 

Acu Pulse utilizat în Clinica Dr. Claudia Petrea are 11 moduri de tratament presetate și permite ajustarea parametrilor de lucru, în funcție de particularitățile pielii și de efectul pe care dorim să îl obținem. Asta înseamnă că fiecare tratament se desfășoară în perfectă siguranță, fiind adaptat nevoilor tale. Nu în ultimul rând, pentru a proteja zona ochilor, se folosește întotdeauna un echipament de protecție care se camuflează direct pe ochi și este foarte ușor de îndepărtat la sfarșitul tratamentului.

De ce să optezi pentru tratamentul cu laser Acu Pulse? Se obțin efecte maxime, printr-un singur tratament, cu un timp de recuperare mult mai scurt și disconfort minim, comparativ cu alte proceduri estetice care se efectuează la diverse intervale de timp. 

Și știm că întrebarea cu cel mai așteptat răspuns este: când vor fi vizibile rezultatele? 

Rezultatele estetice devin vizibile la doar o săptămână după procedură și devin maxime la 3-6 luni după intervenție, aceasta fiind durata de sinteză completă a fibrelor de colagen.

De acum poți spune adio pleoapelor căzute și ridurilor din jurul ochilor! Avantajele sunt numeroase, procedura nu necesită internare, iar rezultatele au în primul rând un aspect natural.

Bucură-te de privirea ta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty