(P) Pelerina de ploaie: protecție la preț excelent

(P) Pelerina de ploaie: protecție la preț excelent

Fiecare dintre noi își amintește cu mare drag experiența plăcută a unui festival, a unei plimbări ce avea ca scop pura relaxare sau a unei excursii în care, în culmea fericirii fiind, zenul nostru a fost tulburat deoarece începuse ploaia.

Oricât am mai fi vrut să ne continuăm activitățile, suntem nevoiți să ne oprim din ceea ce facem și să alegem: ori ne retragem, ori îmbrăcăm o pelerină de ploaie.

Așadar, pelerina de ploaie este un produs pe care e recomandat și foarte benefic să fie luat in considerare atunci când pregătim bagajele necesare unei excursii. Cu toate că este cât se poate de senin cerul, niciodată nu vom ști cu siguranța pentru cât timp se va menține această stare. 

Echipamente de protecțieproducție și furnizare

Înființată la Constanța în 2001 și activând pe piața românească până în prezent, societatea Dalgeco este, simultan, producător și distribuitor de echipamente special concepute pentru a-ți asigura protecția față de orice factor extern.

Dalgeco este figura reprezentativă pentru unele dintre cele mai recunoscute branduri de echipamente de protecție din țară și din străinătate. Printre furnizorii consacrați se numără , JSP, OFRA, Sixton Peak, BICAP, Honeywell, Sir Safety, 3M, Drager, Neri, Portwest, Delta Plus, Giordani Giancarlo, Sioen, Altreva, Adler și lista poate continua.

Fără vreun dubiu, Dalgeco este aliatul nostru chiar și atunci când încercăm să ne apărăm de ploaie și de celelalte fenomene naturale de care aceasta poate fi însoțită.

Protecție împotriva ploii 

De cele mai multe ori, instinctul pe care îl manifestăm când începe ploaia este acela de a ne proteja cât mai rapid de ea. În această situație, atuul nostru poate fi reprezentat de către o umbrelă. Sau, deoarece ar fi mult mai ușor de transportat, de către o pelerină de ploaie.

La Dalgeco, pelerinele de ploaie nu doar că par făcute special pentru tine, întrucât îndeplinesc toate condițiile necesare unor echipamente de protecție, ci sunt și cât se poate de calitative.

Fiind disponibile într-o gamă largă de culori, îți poți alege o pelerină albă, albastră, albastru-electric, bleumarin, galbena, portocalie, kaki, roșie, verde, gri sau chiar neagră. 

Pe lângă aceste pelerine dintr-un material 100% impermeabil și calitativ, mai sunt disponibile și costume întregi, impermeabile. Bineînțeles, niciuna dintre acestea nu este sufucientă dacă nu li se adaugă și o pereche de bocanci de protecție care să faciliteze total evitarea udării hainelor sau chiar a pielii.

Bocancii de protecție –  metoda eficientă de a combate ploaia

Disponibili într-o largă paletă de culori – albastru, gri, maro sau negru -, bocancii produși sunt potriviți alături de orice stil office, casual sau sport! De asemenea, sunt cât se poate de călduroși, sunt foarte confortabili și sunt ușor de întreținut.

Bineînțeles, ca și în orice alt domeniu, gusturile si necesitățile clienților diferă. Din pricina acestor aspecte, în magazinele si pe website-ul Dalgeco, există mai multe modele de încălțăminte de protecție. In ceea ce privește protecția pentru locul de muncă poți alege între protecție cu sau fară bombeu metalic, cu bombeu compozit sau cu bombeu din fibră de sticlă.

Deoarece confortul angajatului este un aspect pe care angajatorul nu îl poate neglija niciodată, întreaga conformație a bocancilor de lucru este destinată pentru a-i face să fie cât mai comozi pentru cel care îi poartă. 

Tocmai din acest motiv, talpa încălțărilor poate sau nu să aibă lamelă antiperforație, lamelă antiperforație non-metalică sau lamelă antiperforație din fibră de sticlă. Indiferent de industria in care lucrează angajatul, acesta va fi protejat de potențialele riscuri de accidentare dacă poartă echipamentul corespunzător.

Protectia la locul de muncă pe timp de ploaie

Întrucât dorința clienților reprezintă un punct de referință pentru orice coordonator de afacere, dar și un punct pentru viitoarele posibile îmbunătățiri, firmele producătoare de echipamente de protecție sunt din ce in ce mai bune. În mod evident, tipul de încălțăminte pe care un cumpărător dorește să-l achiziționeze trebuie să corespundă identic cu așteptările și dorințele sale. 

Așadar, calitatea materialelor reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale unor echipamente de protecție. În acest fel, clientul care își cunoaște nevoile, își poate alege bocanci de protecție îmblăniți, rezistenți la temperaturi înalte, antialunecare, antistatic, antifrig, impermeabili sau de pompieri.

Produse pe care trebuie să le ai

          Echipamentul cu care ne protejăm de ploaia trebuie să includă aceste piese esențiale pelerină, umbrelă și bocanci. În cazul în care optăm pentru un set complet de protecție împotriva ploilor este indicat să cumpărăm toate produsele de la același producător. Astfel ne asigurăm că primim produse de o calitate similară și un preț mai bun. 

Deci, având la îndemână o pelerină de ploaie și o pereche de bocanci, poți să fii convins că vei fi invincibil în fața factorilor meteorologici care ți-ar putea deranja sau chiar strica planurile!

           Firește, există o bucurie în a te bucura de o ploaie răcoroasă pe timp de vară, atunci când temperatura este mult prea ridicată. Recomandarea noastră este să privești ambele părți ale situației și să descoperi și bucuria de a simți prospețimea unei ploi pe piele, cel puțin în zilele toride.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle