(P) “Pachetul pentru Digitalizarea afacerii tale”, lansat de Mastercard

(P) “Pachetul pentru Digitalizarea afacerii tale”, lansat de Mastercard

Mastercard vine acum în ajutorul antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România, prin intermediul „Pachetului pentru Digitalizarea afacerii'. Plătește cu cardurile Mastercard Business emise în România și ai acces la oferte speciale și soluții destinate antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii! Trăim nu numai într-o eră a digitalizării, ci și într-o perioadă în care contextul actual ne-a obligat pe toți să ne adaptăm la schimbări. Și pentru că o mare parte din modul de lucru tradițional al firmelor a migrat din mediul fizic în mediul online – s-a schimbat modul în care se fac plățile, felul în care se organizează întâlnirile interne, inclusiv interacțiunile cu clienții și partnerii de afaceri – soluția propusă de Mastercard și partenerii săi bancari, ce emit carduri Mastercard Business, vine ca răspuns la noua realitate și la nevoia micilor afaceri ce și-au regândit operațiunile în noul context de lucru.

Mastercard Business – „Pachetul pentru digitalizarea afacerii tale”

Mastercard a lansat „Pachetul pentru Digitalizarea afacerii', o suită de soluții pentru accelerarea transformării digitale dedicată antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România ce își realizează operațiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România.

Astfel, prin „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii' și în baza parteneriatului cu Mastercard, o serie de parteneri, care se adresează segmentului de clienți IMM, au construit pentru aceștia soluții personalizate, care vin la pachet cu discounturi de preț atunci când sunt achiziționate cu un card Mastercard Business.

Este vorba despre ofertele relevante create împreună cu Connection România, certSign și SanoPass, „Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii' urmând să fie extins cu noi beneficii pe toată durata anului 2021.

Începând cu 15 martie, posesorii de carduri Mastercard Business emise în România beneficiază de 6 luni de asistență gratuită la achiziționarea pachetului Digital Workplace pentru o perioadă de 12 luni. Soluția oferită de Connection România constă în hardware, software și suport, precum și până la 30% aplicat la cele mai des utilizate servicii de încredere eIDAS oferite de certSIGN, alături de consultanță gratuită, de 2 ore, 4 ore și, respectiv, 6 ore, în funcție de tipul de pachet achiziționat. De asemenea, suita de soluții include 50% reducere la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaților și servicii gratuite de medicina muncii.

SanoPass conectează și individualizează toate beneficiile medicale

Într-o perioadă în care starea de sănătate este mai importantă ca oricând, SanoPass, cea mai mare platformă care digitalizează, conectează și individualizează toate beneficiile de prevenție medicală, vine în ajutorul antreprenorilor. Pachetele oferite prin intermediul platformei pot include, pe lângă serviciile de medicina muncii, consultații, investigații, analize de laborator, stomatologie, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

Ca urmare, antreprenorii, posesori de card Mastercard Business sau Corporate, au ocazia să își digitalizeze afacerea prin acces, cu 50% reducere, până la data de 31.12.2021, la abonamentele medicale dedicate întreprinderilor mici și mijlocii.

Accesul la serviciile medicale achiziționate prin oferta Mastercard se face exclusiv prin intermediul aplicației SanoPass, iar clienții Mastercard pot beneficia de Specialități Medicale și Medicină Generală și Internă, consultații Stomatologice, Imagistică Avansată, Analize de Laborator, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel național.

Mai mult, aplicația, prin componenta gratuită, oferă utilizatorilor asistență psihologică rapidă, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple, instant și sigure, direct în aplicație.

Serviciile SanoPass pot fi accesate și de către persoane fizice care dețin carduri Mastercard. Aceștia beneficiază de servicii medicale gratuite, iar mai multe informații despre această ofertă pot fi găsite AICI.

Toate detaliile referitoare la soluțiile și serviciile incluse în suita „Digitalizarea afacerii tale' sunt disponibile pe www.mymastercard.ro/business, platforma digitală dedicată programului Premium & Business, precum și pe website-urile partenerilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle