(P) Orsini.ro vă urează Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii

(P) Orsini.ro vă urează Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și în acest an, 2020, cu toate provocările lui dar și cu stralucirea nestematelor aduse cu succes în viețile clientelor noastre.

Noi suntem Orsini.ro, magazin online de bijuterii din aur cu diamante și pietre prețioase, încă din 2012. Suntem reprezentații Orsini Gioielli în România, și de peste 8 ani de zile bijuteriile noastre strălucesc neîncetat, accesorizând impecabil ținutele clientelor noastre.

Cu o tradiție de 50 de ani în Europa, sub marca Orsini veți găsi unele dintre cele mai apreciate modele de bijuterii, lucrate manual în Italia exclusiv din aur 18K, cu diamante și pietre prețioase. Fie că vă doriți o pereche de cercei din aur cu diamante, lanțisoare din aur, inele de logodnă cu diamant și brățări din aur, toate sunt disponibile în această perioadă la prețuri speciale, cu livrare imediată din stoc, în cadrul campaniei de vânzări promoționale Christmas Sale.

Vă mulțumim încă o dată pentru că ne sunteți alături și vă dorim din suflet să aveți parte de un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii!

Cu drag,

Echipa Orsini.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle