(P) OPPOxME

Un smartphone nou? Yes, please! Mai ales dacă îți citește gândurile și știe exact ce ai nevoie pentru a surprinde conținut cool în social media, așa cum este OPPO Reno4 Pro!

(P) OPPOxME

Fiind pasionată de fotografie și online, cel mai important criteriu înainte de alegerea unui device este posibilitatea pe care mi-o oferă pentru a-mi exprima creativitatea. Smartphone-urile au devenit atât de agile, încât am reușit să mă detașez de camera DSLR greoaie și să fac totul de pe telefon. Mai ales acum, că am la îndemână cel mai puternic device, care îmi satisface nevoile indiferent de circumstanțe, la orice oră din zi!
Mădălina Merca, influencer

Reno4 Pro este cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W, telefonul încărcându-se complet în 36 de minute. Acest model este ideal pentru cei care petrec mult timp online și, în plus, vor să realizeze conținut artistic cu telefonul. Acesta este și cazul Mădălinei Merca, unul din cei mai creativi influencers din România, care a testat telefonul și a rămas impresionată de performanțele acestuia.

Telefonul dispune de modul Ultra Night Video, care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută, astfel că scenele de la apus sau de după lăsarea serii pot fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii, funcție pe care Mădălina a testat-o deja în cadrul unui clip super creativ pe care îl poți găsi pe profilul ei de Instagram.

Performanțele video sunt susținute și de noul mod Ultra Steady Video 3.0, disponibil chiar și pe camera din față, ceea ce îți va permite să surprinzi imagini clare, chiar dacă te afli în mișcare, pe role sau în timp ce mergi cu bicicleta.
OPPO Reno4 Pro este disponibil în două variante de culoare, Galactic Blue și Space Black, în magazinele online și fizice ale partenerilor autorizați, precum și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle