(P) Ochelarii de vedere, între necesitate și accesoriu

(P) Ochelarii de vedere, între necesitate și accesoriu

Ochelarii de vedere potriviți îți pot îmbunătăți calitatea vieții, deoarece văzul este principalul simț pe care ne bazăm în orice activitate. Ochelarii de vedere potriviți pot constitui însă și un accesoriu modern, mai ales dacă alegi perechea de ochelari de brand de la Eyerim.ro. Iată cum poți folosi poți folosi ochelarii de vedere pentru a-ți construi un look modern și interesant.

Ochelarii de vedere- nelipsiți în orice anotimp

Vederea trebuie protejată, iar pentru a face acest lucru este nevoie de ochelari calitativi, atât din punct de vedere al lentilelor, cât și al ramelor. Este important să știi că există multiple tipuri de rame și lentile, care te pot ajuta să te simți confortabil în orice sezon.

Cu accent pe ramele folosite, este indicat să știi că acestea se aleg în funcție de forma feței, dar și de detaliile acesteia. Ar trebui să te poți bucura de confort atunci când porți o pereche de ochelari, indiferent dacă aceștia sunt de vedere sau de soare. 

Calitatea ochelarilor de vedere se exprimă cel mai adesea prin prisma materialelor folosite pentru realizarea lor, deoarece adesea aceste materiale trebuie să îndeplinească și anumite criterii în ceea ce privește rezistența și siguranța.

În general este indicat să nu alegi ochelari foarte ieftini, deoarece aceștia ar putea ceda, iar costurile ar putea fi astfel mai mari cu reparațiile decât cu investiția inițială. 

Vei avea nevoie de ochelari rezistenți la coroziune și uzură, mai ales în ceea ce privește sistemul de pliere. 

Rama ochelarilor se poate asorta cu ținuta

Dacă ai deja lentilele și vrei să alegi o ramă care să îți pună aspectul în valoare, atunci ai putea avea în vedere nu doar forma lor, ci și culoarea. Ramele pot fi găsite într-un număr foarte mare de culori, drept pentru care tot ce va trebui să faci este să alegi un model de rame care să se potrivească ținutelor tale zilnice. Pentru ținute smart casual poți opta pentru ochelari de tip ochi de pisică, în vreme ce ținutelor clasice li se potrivesc cel mai bine ochelarii cu rame metalice, simpli, cât mai eleganți. Uneori chiar și irizațiile aurii ajută la crearea unei aspect elegant, auriul fiind de fapt culoarea opulenței și a extravaganței. 

Din punct de vedere al culorilor este indicat să optezi pentru nuanțe care îți pot pune culoarea ochilor în evidență sau nuanțele obișnuite, preferate de către tine, dacă ai o garderobă structurată în acest sens. Poți încerca la nevoie să folosești culori tari, deoarece acestea sunt în centrul atenție la nivel de design modern. 

Dacă nu obișnuiești să faci o asortare a accesoriilor cu vestimentația. Poți opta oricând pentru culori neutre ale ramelor, cum ar fi nuanțele de bej sau roz pal, apropiate pielii, sau chiar negru sau gri.

Alege ochelarii în funcție de mărimea lor

Puțină lume știe faptul că ochelarii nu ar trebui să acopere de fapt și sprâncenele, drept pentru care adesea ochelarii sunt aleși în cele mai multe cazuri greșit. Ochelarii trebuie să acopere de fapt ochiul, astfel încât vederea să nu fie afectată, iar beneficiarul să nu trebuiască să facă eforturi pentru a vedea. Ochelarii nu se țin pe nas sau pe vârful acestuia, ci ar trebui să fie poziționați pe piramida nazală, la o distanță eficientă de ochi. Sprâncenele trebuie să fie vizibile, pentru a oferi proporțiile corecte feței. 

Ochelarii sunt un accesoriu care îți pot schimba total aspectul, drept pentru care adesea, un număr mare de persoane, optează pentru ochelarii decorativi, fără dioptrii. Este important să alegi modele moderne de ochelari de vedere, de la mărci cunoscute, pentru a avea astfel garanția unui produs de calitate, sigur și rezistent, dar și foarte eficient. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle