(P) MORPHEUS 8. Tinerețe fără bătrânețe și frumusețe fără durere.

„Corpul uman este cea mai bună operă de artă!” spunea autoarea Jess C. Scott. Asemenea unui pictor care folosește cele mai bune vopseluri pentru a crea o capodoperă, un medic bun își alege cu grijă instrumentele cu care lucrează.

(P) MORPHEUS 8. Tinerețe fără bătrânețe și frumusețe fără durere.

Calitatea produselor pe care le folosesc și confortul pacienților în timpul procedurii sunt două aspecte deosebit de importante pentru mine. De aceea, am grijă să aleg cele mai noi și eficiente tratamente, care oferă rezultatele dorite.

Ce este MORPHEUS8?

MORPHEUS8 este un tratament revoluționar, care are ca rezultat strângerea pielii prin încălzirea termică a celui de-al doilea strat al dermei, declanșând o vindecare rapidă, ce duce la formarea de colagen. Prin vizarea straturilor mai adânci ale pielii, elementele de construcție se vor reorganiza într-un proces natural anti-îmbătrânire. Leziunea locală indusă de pătrunderea microneglelor eliberează factori de creștere care stimulează producția de colagen și fibre de elastină, precum și creșterea vaselor de sânge noi.

Noua formare de colagen, elastină și vase de sânge are loc pe măsură ce temperatura suprafeței pielii ajunge la 40° până la 45° C. Spre deosebire de laser, MORPHEUS8 poate fi utilizat pe toate tipurile și tonurile de piele. Proprietățile unice permit tratarea tonurilor și mai întunecate.

Ce zone pot fi tratate cu MORPHEUS8?

Cele mai frecvent tratate zone includ partea inferioară a feței și gâtul. Zonele feței și ale corpului care prezintă riduri, decolorare a tonului pielii sau cicatrici de la acnee sunt potrivite pentru tratament.

Totuși, este o soluție modulară de frecvență radio sigură și eficientă, minim invazivă, folosită pentru tratamente corporale complete. Un alt avantaj al folosirii acestui dispozitiv este acela că putem trata zone foarte mici ale feței, cum ar fi buza superioară și zona ochiului, dar și zone mai mari, cum ar fi abdomenul sau strângerea coapselor și brațelor.

Care este beneficiul energiei RF?

Energia RF încălzește straturile profunde ale pielii într-un mod controlat pentru a revitaliza colagenul. Tratamentul va îmbunătăți tenul și textura pielii pentru un aspect mai strălucitor și mai tânăr. De asemenea, energia direcțională RF stimulează neocolageneza, elastogeneza și angiogeneza. Setările reglabile de adâncime de penetrare și energie permit clinicianului să personalizeze tratamentul.

Cine este candidatul ideal pentru MORPHEUS8?

Dacă doriți să strângeți, să ridicați, să îmbunătățiți laxitatea pielii sau alte nereguli ale acesteia, Morpheus8 este o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Este o procedură care vă ajută să vă recăpătați tinerețea într-un mod natural și fără cicatrici sau episoade lungi de recuperare. Alte semne care vă pot determina să apelați la acest tratament sunt: îmbătrânirea timpurie a feței și laxitatea recurentă după liftingul facial. De asemenea, persoanele tinere cărora nu le este recomandat liftingul facial, dar își doresc o reîmprospătare a pielii, pot alege MORPHEUS8.

MORPHEUS8 a devenit și preferatul celebrităților din întreaga lume, megastele precum Kim Kardashian și Paula Abdul au apelat la acest tratament. Mulți medici din întreaga lume au început să folosească MORPHEUS8 în tratamentele lor, fiind recomandat inclusiv de binecunoscutul chirurg plastician Sheila Nazarian.

 

Cum îngrijim zona tratată?

În primul rând, se va evita expunerea directă la soare și se vor folosi crema hidratantă și protecția solară cu spectru larg în fiecare zi. De asemenea, răcirea pielii imediat după procedură poate reduce disconfortul și edemul. Deoarece timpul de recuperare este minim, machiajul poate fi aplicat la 1-2 zile după tratament. Pacienții ar trebui să se aștepte să vadă micro leziuni la câteva zile după tratament și ușoară roșeață timp de până la 1 săptămână, în funcție de parametrii tratamentului.

Descoperiți toate beneficiile tratamentelor cu MORPHEUS8 pe www.elenamartin.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty