(P) Lenjeria modelatoare: cum alegi modelul potrivit

Obținerea unei siluete cu forme perfecte este un obiectiv greu de realizat chiar și pentru persoanele care au o viață activă, fac sport și mănâncă sănătos.

(P) Lenjeria modelatoare: cum alegi modelul potrivit

Un stomac plat ține mai mult de conformația genetică decât de obiceiurile pe care le avem fiecare dintre noi. Poate fi foarte obositor din punct de vedere fizic și psihic să alergăm după un miraj care este pentru majoritatea inaccesibil. Indiferent dacă porți blugi, rochie fustă sau colanți, cu siguranță îți dorești să te simți, dar și să arăți, cât mai bine. Cu atât mai mult dacă participi la un eveniment unde vor fi prezenți mulți oameni. 

O metodă foarte facilă pentru ca hainele să stea pe tine perfect, indiferent de forma corpului tău, este purtarea de lenjerie modelatoare care te va ajuta să obții aspectul pe care ți-l dorești. Aceasta este special realizată pentru a oferi o compresie ridicată în zonele cu probleme, cum sunt stomacul, spatele, șoldurile sau chiar pulpele picioarelor. Rezultatul este dispariția instantanee a câțiva centimetri în zonele respective, precum și o ținută mult mai bună a hainelor. 

Dacă te întrebi care este secretul cumpărării unei set de lenjerie modelatoare care să îți vină perfect, află în continuare cum alegi modelul potrivit.

  1. Alege întotdeauna mărimea ta

Chiar dacă poate fi tentant să îți cumperi o măsură mai mică, în speranța că rezultatele vor fi maximizate în acest fel, trebuie să îți spunem că nu este o idee prea bună. Lenjeria modelatoare este realizată pentru dimensiunile tale, astfel încât doar dacă porți măsura potrivită vei arăta într-un mod care să te flateze. O măsură mai mică va cauza umflături în zonele în care se face compresie, iar disconfortul va fi foarte mare. 

    2. Alege un model structurat

Dacă pe eticheta lenjeriei modelatoare nu există detalii despre modul în care acționează, cel mai bine este să verifici foarte bine materialul. Cu cât este mai ferm și mai greu, cu atât mai puternic acționează. Un conținut de nailon mai mare va oferi rezultate mai bune. Un produs ușor, dintr-un material moale, care alunecă printre degete, este cel mai probabil doar pentru a îmbrăca anumite zone de pe corp, nu pentru a le modela neapărat. 

   3. Alege un model cu talie înaltă

Lenjeria modelatoare cu talie înaltă și lungă pană la genunchi, indiferent dacă este fustă sau pantalon scurt, oferă o linie completă siluetei tale, fără zone cu umflături. Poți căuta chiar modele care sunt ridicate până sub linia sutienului. Acestea, pentru mai multă siguranță se prind de sutien pentru a nu alunca. 

   4. Pentru o siluetă completă, alege modele cu sutien inclus

Este o variantă foarte comodă deoarece cu o singură piesă de lenjerie modelatoare vei putea rezolva totul. Altfel, va trebui să găsești și să potrivești piese diferite pentru partea de sus și partea de jos, iar asta poate fi destul de complicat. Un body întreg este recomandat și dacă îți dorești să susții cât mai bine un piept mare, cu un efect similar al bustierelor sportive. Dacă nu dorești sutien inclus, poți opta pentru un model care este decupat în jurul bustului, lăsând sutienul să se ocupe de parte de sus. 

   5. Alege compoziție mixtă de nylon și bumbac

Majoritatea modelelor de lenjerie modelatoare sunt de obicei fabricate din nylon și spandex, ambele fiind țesături sintetice care nu lasă pielea să respire. Sunt minunate în sezonul rece și oferă un sentiment plăcut deoarece păstrează căldura lângă corp. Vara însă, vor favoriza tranpirația, iar asta nu este tocmai plăcut. Alege modele care au în compoziție un anumit procent de bumbac, special pentru a lăsa pielea să respire. Există multe modele mai ușoare, variantele pentru vară ale produselor originale, având ca principală calitate respirabilitatea pielii. 

Sursa foto: www.piqsels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle