(P) Ghid de cumpărare: Botine de vară

Atunci când vara își face simțită prezența cu adevărat, femeile încep serios să își reorganizeze șifonierul. Începând de la cămăsuțe, tricouri, pantaloni și până la încălțăminte, absolut toate sunt schimbate. Bineînteles că această transformare miraculoasă se produce în urma unor sesiuni îndelungate de shopping, zeci de probe, defilări și păreri pro sau contra din partea persoanei dragi. 

(P) Ghid de cumpărare: Botine de vară

Cam așa se întâmplă când femeia este decisă să își reînnoiască garderoba. Vara este sezonul perfect în care ele își afișează mai la vedere anumite părți feminine ale corpului. Iar dacă tot am deschis acest subiect, picioarele sunt cele care ies în evidență. Acestea este bine să fie accesorizate cu o pereche de botine de vară, realizate dintr-o piele, 100% naturală. Confortul primează, iar pantofii de damă din piele naturală sunt un must have în luna iunie. Așadar, ei sunt vedetele verii de care nu te poți lipsi pentru că emană eleganță și conferă stabilitate. Botinele de damă sunt o încăltăminte adorată de către femei datorită formei lor specifice care îngustează piciorul și îl fac să fie mai subțire, ceea ce înseamnă mai atractiv.

Modele de Top de Botine de Vară

Botinele de damă de la UrbanShoes sunt rafinate și extrem de senzaționale. Cu siguranță, le poți purta la ocazii speciale, birou și chiar la terasă în momentul când ai chef de o ieșire relaxantă cu fetele. Cel mai des întâlnite modele care au atras interesul iubitoarelor de fashion sunt botinele cu toc înalt, botinele joase și cele cu talpă ortopedică. Se pare că în lumea modei au reapărut pantalonii cropped, care din păcate nu sunt potriviți pentru botine întrucât talpa încălțămintei este acoperită și pusă în umbră. De asemenea, mai există botine de vară, dar fără toc. Pentru cele care mereu sunt în mișcare, acest model de botine de vară este în topul preferințelor. 

Cum accesorizezi o pereche de botine de vară

Pare destul de simplu, dar nu este, deoarece prin această asortare, practic pui în valoare vestimentația. Ei bine, dacă lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie, gusturile tale sunt puse într-o lumină neplăcută. Botinele îți permit aproape să le asortezi cu orice piesă vestimentară. Spre exemplu, acum vara, rochiile și fustițele sunt la mare căutare. Însă întrebarea este Oare botinele de vară se potrivesc cu aceste piese, vedete principale ale verii? Da! Astfel de ținute sunt din plin complimentate. Rochia și botinele se află într-o relație perfectă. Dacă până acum nu ai încercat acest outfit, nu mai sta pe gânduri, fiindcă este o combinație care îți oferă și o dispoziție bună și arată splendid. Pe de altă parte, botinele de vară se integrează perfect și cu o cămăsuță și o pereche de pantaloni office atunci când este nevoie de tine la o prezentare sau un eveniment de business. 

Acum este momentul tău să evadezi din cotidian și să îți definești feminitatea printr-o pereche de botine de damă de la UrbanShoes!

De ce să cumperi botine de damă de la UrbanShoes

Brandul românesc se mândrește cu o gamă largă de pantofi care sunt realizați doar din materiale naturale. Pe lângă grija realizării unor modele de excepție, inovația este una dintre piesele de bază care mereu este prezentă. Spre exemplu,  pentru fiecare gust există și perechea perfectă. Dacă îți dorești un look tineresc, ai la îndemână  o pereche de botine de vară care te scot din anonimat. Fondată în anul 2015 în Oradea, compania UrbanShoes oferă încălțăminte de calitate pentru un public care pune accentul pe calitate. Modelele de botine sunt diverse și variază de la modele clasice, elegante și până la designuri îndrăznețe.

Fii în trend cu botinele de vară de la UrbanShoes, partenerul tău de încredere atunci când aspiri la bun gust, calitate și originalitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion