(P) Florile potrivite în funcţie de personalitatea femeii

Florile sunt cea mai bună alegere când vine vorba de o femeie. Însă trebuie să ţii cont de câteva detalii pentru ca florile să fie o alegere potrivită pentru femeia care le primeşte.

(P) Florile potrivite în funcţie de personalitatea femeii

Flori alese în funcție de stadiul relației

Principalul detaliu de care trebuie să ţii cont este stadiul în care se află relaţia voastră. Fiind vorba de o relaţie serioasă şi de durată, trandafirii vor fi mereu alegerea perfectă, cei de culoare roşie de preferat. Dacă trebuie să oferi flori unei femei cu care ai o relaţie strict profesională, alege crinii pentru că sunt florile ideale pentru a transmite respectul.

Pentru o femeie cu care eşti la începutul unei relaţii, un buchet de lăcrămioare sunt alegerea potrivită. Un alt secret cu care poţi face alegerea potrivită este folosirea florilor de sezon, fiecare va impresiona la timpul ei.

Flori alese după personalitatea ei 

Dacă femeia cu care eşti într-o relaţie este o persoană mai sobră atunci este indicat să alegi lalelele pentru a o impresiona. De asemenea dacă tu consideri că femeia din viaţa ta este superstiţioasă evită să-i dăruieşti garoafe sau crizanteme pentru că sunt considerate flori care se folosesc la înmormântări.

Și pentru o femeie mai delicată lalelele sunt alegerea potrivită pentru că acestea transmit delicateţe. Este de preferat să alegi un buchet cu lalele de diferite culori.

Dacă este genul mai visătoare, alege un buchet de irişi întrucât sunt potriviţi pentru femeile creative.

Dacă femeia din viaţa ta este mereu veselă îi poţi oferi cu real succes frezii pentru că acestea reprezintă energia şi veselia.

Pentru o femeie excentrică alege o floare mai exotică sau poţi alege un bonsai pentru că va fi încântată şi va aprecia gestul.

Zambilele sunt potrivite pentru femeile puternice, acele femei care în exterior par fragile şi sunt delicate, dar care sunt foarte puternice în orice situaţie. Zambilele fiind direct corespunzătoare cu acest gen de femei.

Un alt detaliu important este cât timp poate aloca femeia care va primi florile pentru îngrijirea acestora, dacă consideri că nu are prea mult, gândeşte-te să-i oferi o altă variantă care nu necesita prea mult timp pentru îngrijire, nu alege clasicul buchet. Poţi alege o cutie de flori, un aranjament sau un coş cu flori pentru că vor rămâne vii şi frumoase pentru mai mult timp.

Pe lângă personalitate trebuie să ţii cont şi de ceea ce sărbătoriţi, spre exemplu dacă este vorba de aniversarea zilei de naştere poţi alege orhidee sau trandafiri. Dacă sarbatoriti aniversarea relaţiei alege flori în funcţie de durata relaţiei, pentru o relaţie la început alege să dăruieşti trandafiri roz pentru a simboliza iubirea de început care nu a atins încă apogeul, pentru o relaţie de durată vei alege cu siguranţă trandafirii roşii care transmit sentimente intense şi pasionale. Atunci când sărbătoreşti mai mulţi ani de relaţie poți alege un aranjament mai special pentru a fi păstrat mai mult timp sau poţi alege trandafirii criogenaţi care vor marca momentul veşnic. 

După ce ai citit acest articol eşti pregătit să faci alegerea potrivită când vine vorba de a alege buchete de flori ideale pentru diferite personalităţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle